HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Sztrájk, sztrájk, sztrájk!

2007.11.21. 09:15 Kültelki Mágus

Nemcsak a vasutasok, tanárok, áramosok, buszsofőrök, orvosok, ápolónők, Rába- és Tungsram-dolgozók sztrájkolnak, a fociban is egyre nagyobb divat a munkabeszüntetés – és most nem a kisinyovi produkcióra gondolok –, vagy legalábbis az ezzel fenyegetés. Néhány hete még a fehérváriak készültek sztrájkolni az elmaradt bérük miatt, most, a sportbulvárlap szerint, Sopronban van sztrájkveszély. Néhány éve sztrájk helyett még foci volt, a ma már NB II-es Fradi ellen például 1:1 ezen a meccsen:

Arról már elmélkedtem, micsoda pusztítást hoznak a magyar fociba az olaszok; a soproniak helyzetét persze az sem segíti, hogy a cseles nevű Carrefur előtt egy szeszélyes román tulajdonosa volt a csapatnak. Pénze viszont nem, és amikor ezt az akkori vezetőedző, Détári elpanaszolta, ki is rúgták, jött helyette egy olasz, Vincenzo Cosco, aki viszont nem lehet vezetőedző, mert nincs licensze, de az irányításával legalább szenved a csapat.

A játékosok egyébként ettől függetlenül sem hallgatnak az edzőre, legalábbis a sportbulvárlap szerint. A pénzükre váró játékosok kedden nem edzettek, és azzal fenyegetőznek, hogy a hétvégi bajnoki meccsen sem lépnek pályára (mondjuk, amilyen formában most vannak, lehet, hogy jobban járnak, ha meccs nélkül, 0:3-mal megússzák a fordulót, ugyanis a listavezető MTK ellen kellene játszaniuk). A játékosok három hónapja várnak a pénzükre, holott Salvatore Trunfio szakmai igazgató szerint – aki egyébként úgy érzi, hogy a magyarok általánosságban hazugok – mióta ők a tulajok, minden pénz időben megérkezett, de ha a játékosok nem akarnak játszani, akkor majd fognak a fiatalok.

Szólj hozzá!

Címkék: sopron sztrájk nb1 olasz tulajdonos carefur vincenzo cosco

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr28236613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása