HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Fel is csút, le is csút

2007.08.29. 22:58 Kültelki Mágus

Az Újpestbe az idei szezon elején is belepumpáltak egy csomó pénzt, akárcsak a tavalyi és a tavalyelőtti és az azelőtti elején. Aztán az Újpest most ugyanúgy egy jellegtelen, szürke kis csapat, mint tavaly, előtte és előtte.

A két Honvéd elleni meccset nem számítva - a sörligában 4:1-es győzelem idegenben, a ligakupában 5:4-es vereség otthon - csak unalmas, egysíkú meccseket játszott, 6 forduló után 9 ponttal csak a 9. helyen áll.

Ráadásul most már a kupából is kiestek, vagyis nem most már, hanem nyomban az első kupameccsüket elveszítették. Igaz, hogy Felcsúton, így most Orbán Viktornak legalább az egyik szeme nevethet, ha a másik sír is; de így járnak persze a bigámisták. Az Újpestnél csak 10 hellyel gyengébb - hiszen az NB II Nyugati csoportjának élén álló - Felcsút sima 3:1-es győzelmet aratott; igaz, két tizenegyessel, állítólag erősen részrehajló bíráskodás mellett (a lilákon kívül kiesett a Siófok és a Paks, de mindketten döntetlennel; előbbi az NB III-as Szekszárdot nem tudta megverni, utóbbi a Fradit).

Érdekes mindenesetre a lilák személyzeti politikája. Annak idején Mészöly Gézát elküldték, miután két egymást követő évben is csak ezüstérmes lett a csapat. Mészölyt Bicskei "Láttambiztatójeleket" Bertalan követte a kispadon, de rajta nem a magyar, hanem a liechtensteini mezőny éllovasa fogott ki. Miután a Vaduz elleni meccsen helyére tették a csapatot, újabb edzőváltás jött, és végül a csapat a negyedik helyen zárta a bajnokságot.

Urbányi István biztos aranyos ember, viasatos műsorvezetőként nem tudta az embernek nem eszébe juttatni hakapeszimakit a legendás Zsebtévéből, de - mint ezt már korábban leírtuk - edzőnek csapnivaló. Most már csak az a kérdés, hogy egy Felcsút felér-e egy Vaduzzal vagy két ezüstéremmel.

Szólj hozzá!

Címkék: szekszárd felcsút ftc újpest siófok magyar kupa paks urbányi

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr31152531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása