HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Nézze meg, ahogy a bosnyák fiúk csinálják!

2007.09.07. 07:13 Kültelki Mágus

agVarázslat a zöld gyepen! Van egy válogatott, amely le tudta győzni Máltát! Méghozzá 5:2-re! És ez nem vicc, videófelvétel bizonyítja, ahogy a máltai sólyom szárnyát megtépdesik.

Fantasztikus felvételek, ötször sokkolták a legendás máltai reteszt!

A bosnyákok egyébként azt is megmutatták, hogy a norvégok ellen sem kell összeomlani idegenben. Mi négy gólt kaptunk, támadásra nem is nagyon emlékszünk, így lett 0:4 a vége, magyaros virtus, no (egy gólt meg még nem is adtak meg nekik). Végh Zoltán kétszer is megvillant valamit a MIKA ellen tökélyre fejlesztett készségeiből, Tőzsér labdát tör, Hajnal még nincs karlsruhei formában, a lescsapda feltörik, mi szánalmasok vagyunk, mint egy vidéki színház kiöregedett naivája. Öntsünk sót a gyógyuló sebünkre, videózzunk!

Ők mással próbálkoztak, inkább lőttek kettőt, és ez bejött, nyertek is 2:1-re. Úgy csinálták, hogy lőttek egy gólt, és amikor az ellenfél is, akkor ők megint lőttek. Ügyes. Nézze meg! (Vagyis természetesen, ha tényleg megnézi, rájön: inkább úgy, hogy lőttek kettőt, és a norvégoknak csak egyet engedtek. A logika ugyanaz, ahogy azt a klasszikusoktól tudjuk: a legjobb taktika eggyel több gólt lőni, mint az ellenfél).

4 komment

Címkék: videó hajnal málta bosnyák bosznia hercegovina magyar bosnyák tőzsér norvég végh zoltán euro 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr70159279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasas78 2007.09.07. 12:13:36

Mondjuk a bosnyákok a norvégok ellen nem akkor lőttek még egy gólt, amikor kaptak, hiszen már 2-0 is volt. Utána lett 2-1. Egyébként adom, hogy nem nyerünk -sajnos- a bosnyákok ellen Fehérváron. X2 a tippem, hiába az olaszverés.

Kültelki Mágus 2007.09.07. 12:49:34

jaja, igen, valszeg másik videót néztem közben.

sezsi 2007.09.07. 13:37:03

youtube.com/watch?v=jysFMqYdSN8

Ez a videó valahogy kimaradt a szórásból... Nem is értem.

Kültelki Mágus 2007.09.07. 13:43:24

Helló, megvolt az, csak már korábban:
labdarugdosgato.blog.hu/2007/09/03/olaszfeledteto_bosnyakok
és nem akartam ismételni magam.
süti beállítások módosítása