HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Egy kakukktojás a Vidék kupában

2008.03.12. 11:19 Kültelki Mágus

Az NB I-es csapatoknak szervezett Ligakupa tavaszi sorozatában ma játsszák a negyeddöntők visszavágóját. Fociparádék négy pályán, nézőcsalogató esős, felhős, szottyadt időben.

A sorozat egyébként szép csendben Vidék kupává szelidült. A negyeddöntőben várhatóan egy budapesti csapat lesz, ez elkerülhetetlen, miután az MTK a REAC-cal játszik. Az első meccset a kék-fehérek 4:0-ra nyerték, így a visszavágó formalitásnak tűnik a Hungária körúton. Akárcsak Debrecenben, ahol a Loki 5:1-es előny birtokában fogadja a mostanában... khm... kissé szétcsúszottnak tűnő Újpestet (a helyzetet súlyosbítja a majdnem legerősebb UTE-t a debreceni tarcsi páholta el a Megyeri úton).

Lesz még egy Paks-Győr, meg ne kérdezzék, hogy hol, még az is lehet, hogy Pakson. Hétköznap van, miért is ne lehetne fél kettőkor kezdeni a meccset? Győrben 1:1-et játszottak, itt még bármi lehet, pláne, ha Tököli ezúttal jó értelemben vadul meg, és több gólt gyűjt, mint lapot. Végül Zalaegerszegen az első meccsét 2:0-ra megnyerő Siófok lép pályára; ha az általam őszintén kedvelt Aldo Dolcetti csapata tud még egyszer olyan szervezetten védekezni, mint hétfőn Debrecenben, akár be is juthat az elődöntőbe.

Szólj hozzá!

Címkék: győr debrecen újpest siófok paks mtk ligakupa reac zalaegerszeg aldo dolcetti

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr40377591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása