HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Olaszfeledtető bosnyákok?

2007.09.03. 13:59 Kültelki Mágus

Az élet szép, legyőztük a világbajnokot, ki az, aki kifoghatnak rajtunk? Nos, mindjárt itt van két muszlim csapat, szeptember 8-án az egyszer már legyőzött bosnyákok - videó! -, 12-én a törökök.

A bosnyákok elleni "odavágón" nagy meglepetésre 3:1-re nyertünk Szarajevóban (oda egyébként csak úgy, meccs nélkül is érdemes elutazni, de erről majd máskor). Akkor Gera, Huszti és Dárdai voltak a gólszerzőink, közülük Gera most is fog játszani, Huszti egy darabig még nem, Dárdai talán már soha (legalábbis amíg tart a fiatalítási őrület a válogatottban). Aki a mostani szép 3:1 után még egy szép 3:1-et szeretne felidézni, annak itt a videó:

Várhidi és Gera is azt mondják, a bosnyák meccs előtt el kell felejteni az olaszok legyőzését. Rendben, elfelejtjük, pláne, hogy a papírforma, az előző eredmény alapján, egyébként is mellettünk szól. De Málta ellen is mellettünk szólt – ezt viszont jobb lenne nem elfelejteni.

Szólj hozzá!

Címkék: videó gera huszti málta várhidi szarajevó bosnyák magyar olasz magyar bosnyák dárdai euro 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr77156348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása