HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Másodosztályú Nostradamus

2007.08.27. 01:01 Kültelki Mágus

Annyira nem ment jól az NB II-es mecsek megjóslása, mint a sörligáé, de azért panaszra nem lehet okunk.

Az NB II. harmadik fordulójában 16 meccset játszottak, ebből hétre tippelt Nostradamus. Mellétrafált a Pápa-Kozármisleny meccsel kapcsolatban, a vendégeket ugyanis nem kerülték el a gólszerző legények, a vége 2:2 lett. A Pécs-Dunaújváros meccset nagyjából eltalálta, bár azért csatárgól is volt a meccsen. A Tökölt sem csípte meg olyan nagyon a makói hagyma (1:1).

Büszke lehet viszont a Cegléd-Szolnok meccsre adott tippre, ahogy mondta, nem a hazaiak győztek, hanem a vendégek, méghozzá 4:0-ra. A Jászberény-Orosháza meccsen pontot vesztett az addig listavezető viharsarki csapat, ami szintén találatnak mondható. Szintén bejött a Felcsút-MOTIM meccsre adott tipp, hogy csoda kellene a vendégeknek a gólhoz (4:0-ra nyert a Felcsút). És eltalálta a forduló meglepetésnek tűnő eredményét, az ajkaiak barcsi győzelmét is.

Mi viszont túlságosan bíztunk a Fradiban: bár a lőtt 3 gólhoz közel jártunk, a védősor gyepesgábori formájára nem számítottunk; a 2:2-es végeredmény nagyon messze járt a 3:0-s tippünktől.

Szóval Nostradamus értékelése: 4/7, a miénk 0/1; utóbbi olyan jó eredmény, mintha tatabányai csatárok lennénk.

Szólj hozzá!

Címkék: jóslat nb2 nostradamus

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr90149876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása