HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Platini a foci Gyurcsány Ference

2007.08.24. 16:29 Kültelki Mágus

A Bajnokok Ligájában csökkenteni kell a topligák csapatainak a számát, és növelni abban a kisebb országok súlyát, mondta Michel Platini, amikor az UEFA elnöke akart lenni. Választást akart nyerni, hát hazudott egy kicsit. Nem ismerős?

Az elitmezőny csapatainak súlya ugyanis nem fog csökkenni. Sőt, Platini a BBC híre szerint most már azt szeretné, ha ezentúl a topligák kupagyőztesei is indulhatnának a hatalmas pénzeket jelentős BL-ben. Éppen ellentétben azzal, amit a megválasztása előtt mondott. Nem ismerős?

Az ötletet az angolok és az olaszok támogatják, nem meglepő módon. A kisebb országok meg, tudomásunk szerint, gyűjtést szerveznek, hogy meghívják a franciát Balatonőszödre, tartson már egy beszédet. Magnót már vettek.

3 komment

Címkék: gyurcsány hazugság bl uefa platini

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr22148013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.08.24. 16:32:11

Ja. Platini is olyan pénzhajhász, mint a többi. Csak ő még ellenszenves is. Nem csak magyar szinten van korrupció.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.08.27. 15:24:30

Jó ez a blog.
Csak így tovább!
süti beállítások módosítása