HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Magyar Kupa: a Barcika megmutatta

2007.10.24. 23:54 Kültelki Mágus

Amikor kisorsolták a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosítását, a Kültelki Mágus beugrott az alkalomra nem készülő Nostradamus helyére, és tett egy szolid jóslatot, hogy kik jutnak tovább. Az első meccsek után még van néhány bizonytalan eredmény, de a titkos favorit, a Kazincbarcika az első mecsen nem hagyott cserben.

Kedden és szerdán, az első meccseken az alábbi eredmények születtek (amelyik csapat mögött zárójelben nincs feltüntetve az osztály, az élvonalbeli, ha valakinek esetleg ismeretlen lenne a sörliga mezőnye):

Szekszárd (NB III.) – Integrál-DAC (NB II.) 0:4
Kaposvölgye (NB II.) – Debrecen 2:5
Kazincbarcika (NB II.) – Diósgyőr 3:1
Putnok (NB III.) – Vasas 1:3
Győr – Fehérvár 1:1
Gyirmót (NB II.) – Nyíregyháza 2:0
FTC (NB II.) – Kaposvár 2:2
Honvéd – Sopron 2:1

A sorsolás után azt mondtam, hogy a továbbjutók ezek lesznek: Kazincbarcika, FTC, Honvéd, Nyíregyháza, Szekszárd, Vasas, Fehérvár, Debrecen; közülük a Szekszárdban és a Fradiban bíztam legkevésbé. A tolnaiak el is szálltak, az Üllői útiak még reménykedhetnek, bár az otthon kapott két gól soknak tűnik.

A többiek közül nem áll rosszul a Barcika és a Honvéd, valamint már biztos továbbjutónak mondható a Vasas és a Debrecen; de egy kicsivel biztatóbb a Fehérvár helyzete is, mint a Győré. A Nyíregyháza viszont – pláne a bajnokságban mutatott teljesítményéhez képest – elég gyengén szerepelt, de azért még mindig nekik adok valamivel nagyobb esélyt.

2 komment

Címkék: magyar kupa nyolcaddöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr90206651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Clive 2007.10.25. 13:01:06

Negatív kritika: a Gyirmót nem sörligás. Pozitív kritika: a Szpari valóban továbbjut és azon az estén sörben fog úszni. :)

Kültelki Mágus 2007.10.25. 16:25:44

Jogos, kimaradt a zárójeles rész. Kösz.
süti beállítások módosítása