HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Újrajátsszák a Győr-Fehérvár meccset

2007.09.27. 16:14 Kültelki Mágus

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében állhat bosszút a meccs előtt – általam legalábbis – esélyesebbnek tartott Fehérvár a győriektől elszenvedett 4:1-es vereségért. A helyzetét könnyíti, hogy oda-visszavágós alapon fognak játszani, vagyis az idegenbeli vereség után még javíthatnak. A sorsolás után az is biztos, hogy a 8 között lesz nem élvonalbeli csapat is.

A mázlista debreceniek a Kaposvölgyét, az MTK-t elbúcsúztató putnokiak – akik idén már az Újpest ellen is nyertek, igaz, az a lilák B csapata volt – balszerencsésen ismét NB I-es csapatot, a Vasast kapták a nyolcaddöntőben. A Győr-Fehérvár meccs mellett élvonalbeli rangadó lesz a Honvéd-Sopron is, a kispestiek és a soproniak párharca nélkül lassan már nincs is kupakiírás.

A Diósgyőrnek és a Kazincbarcikának nem kell messzire utaznia, egymás ellen meccselnek a nyolc közé jutásért. A Fradi a Paks és a Felcsút után ismét verhető – de az eddigieknél erősebb – ellenfelet kapott, az NB I-es középcsapatnak számító Kaposvárt kapták, az első meccs az Üllői úton lesz. A Nyíregyházát a Gyirmót fogadja az odavágón, és Szekszárdon kezdődik az egyetlen párharc, ahonnan biztos nem NB I-es jut tovább: a harmadosztályú hazaiak a másodosztályú Integrál DAC csapatát fogadják, majd látogatják meg.

Tipp a továbbjutókra: Kazincbarcika, FTC, Honvéd, Nyíregyháza, Szekszárd, Vasas, Fehérvár, Debrecen. Ezek közül a Szekszárd és a Fradi tűnik a legkevésbé biztosnak. Az első meccseket október 24-én, a visszavágókat november 7-én rendezik; azt is mondhatnánk tehát, hogy az ősz nagy ünnepeire időzített az MLSZ.

5 komment

Címkék: szekszárd sopron győr debrecen nyíregyháza kaposvár ftc fehérvár magyar kupa vasas honvéd diósgyőr putnok kazincbarcika kaposvölgye integrál gyirmót

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr71178777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevert 2007.09.27. 16:56:22

Hát igencsak meglepne, ha ez a harmatgyenge Fradi továbbjutna a Kaposvár ellen. Egy meccsen még lenne valami halovány esélye, de oda-vissza meccseken...

lexi 2007.09.27. 17:27:54

Barcika mint továbbjutó???? :D

salander · http://ld50.hu 2007.09.27. 18:57:09

lexi: Ha csak annyira lejt majd a pálya nekik, mint az ellenünk játszott meccsen, akkor nem lesz gond vele. Ötödik percben agyonrúgják a Simon Attilát és máris le van játszva. (Tudom savanyú a szőlő.)

Zibi 2007.09.27. 21:11:09

Nem hittem volna, hogy az Indexnél értenek a focihoz, de lám... Igenis jó esély van a barcika továbbjutására. A Fradiéra már kevesebb, már ha a kaposvár az A csapattal áll ki...

gemby 2007.09.27. 22:27:08

aha, persze, nyilván továbbjut a barcika két meccsen...
süti beállítások módosítása