HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Lui Padre a Győrnél?

2007.08.15. 13:58 Kültelki Mágus

Tarsoly Csaba az elmúlt években számolatlanul szórta a pénzt a győri fociba. Épül a stadion - magánpénzből, miközben máshol államiból sem nagyon megy. A csapatban olyan nevek vannak, mint Böőr, Bogdanovic, Brnovic, Bajzát, Tokody, Stark, Jakl. Ez a névsor ebben a hazai mezőnyben jó lehetne egy dobogóközeli helyre. Ráadásul most már igazoltak egy jó edzőt is (hazai viszonylatban), Egervári személyében.

Ehhez képest a Győr a hazai mezőny középcsapatává szürkült, vagyis egy fenét szürkült, már mióta az eszemet tudom, az.

Idén nagy mázlival verték 2:1-re az utolsó előtti Tatabányát, egy kihagyott siófoki tizenegyest hozó meccsen nyertek 1:0-ra az újonc ellen, míg a ligakupában otthon kaptak ki a Soprontól. A bajnokságban ezzel a két mázlis győzelemmel viszont most a hetedikek, és ha megnyerik a Nyíregyháza elleni, elmaradt meccset, még a harmadikok is lehetnek. Egy-két szerencsés gól kell csak.

Lehet, hogy Tarsoly Quaestor Csaba leigazolta Lui Padrét is?

1 komment

Címkék: sopron győr siófok nb1 ligakupa eto tarsoly quaestor brnovic bogdanovic böőr bajzát egervári lui padre

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr6140593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.08.15. 14:20:27

A 3 évvel ezelőtti bajnokcsapatra építettek. :) Az pedig régen volt... Nem hiszem, hogy meg tudnák verni a Nyíregyházát, egyébként. A győri csapat valamennyire olyan helyzetben van, mint a magyar futball. Valamikor a messzi múltban nagy eredményeik voltak (bajnoki címek!), és azóta mindenki hasonlót vár el (bajnokesélyesnek mondják minden évben), de a realitás mást ad (tényleg szürke középcsapat).
süti beállítások módosítása