HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Mit csinál Matthäus a Honvédnál?

2008.03.05. 08:23 Kültelki Mágus

Momentán még semmit, de ez ne zavarjon meg minket. A méltatlanul népszerű Lotyi Matyi, a magyar válogatott valaha volt legmagabiztosabb, és valószínűleg legjobban fizetett szövetségi kapitánya egyelőre még nem tűnt fel a bonbonos pénzekből kistafírozott, de így is meglehetősen halvány kispesti csapatnál, de ami késik, higgyék el.

Jelenleg ugyanis már Kispesten van szinte mindenki, aki Lothar Matthäus áldásos magyarországi tevékenységéhez köthető. Persze nem mindenki: László Törjétek-el-a-lábukat Csaba, a korábbi segítője igazoltan távol, miután Ugandában tanítja focikultúrára a válogatottat, míg Bozóky Imre, akkori MLSZ-elnök a Honvédban aligha vállalna részt, hiszen ott az elnökséghez saját pénzét is be kellene tenni, ami az MLSZ vezetői között nem nagy divat.

De a Honvédnál, vagyis a hozzájuk tartozó Magyar Futball Akadémiánál van már Szalai László, aki László Csaba verbális ámokfutása után lett Matthäus segítője a válogatottnál (és aki korábban az agárdi MTK-akadémián, a Sándor Károlyon is dolgozott). Szalai már szeptember óta erősíti a kispestieket – az akadémia csapata vezeti is a korosztályos bajnokságot –, ám a napokban Matyi Mágus újabb jobbkeze – és pénzügyeinek biztosabb tudója, mint a Gyurcsányénak Veres János – érkezett Hemingway klubjához.

Február utolsó előtti napján látott napvilágot a hír, hogy március elsejétől Pellady Péter cége, a Permiras Kft. lesz a Budapest Honvéd élvonalbeli labdarúgócsapatának exkluzív marketingpartnere. A Permiras célja, hogy az utóbbi években elindult szakmai munka anyagi hátterének megteremtésében a lehető legnagyobb mértékben segítse a kispesti együttes vezetőinek tevékenységét.

Biztosak vagyunk abban, hogy Pellady mesternek ez sikerülni fog. Nyárra biztos meghívják a Real Madridot – tavalyra egyébként is ígértek Öcsi bácsi emlékére egy nemzetközi négyes tornát, ésszerű lett volna a Real és a Panathinaikosz meghívása, de nem lett semmi az egészből, így Supkáék megúsztak két-három nagy megalázást –, aztán játszik a csapat egy-két nemzetközi barátságos meccset no name ellenfelekkel.

Majd, ha nem megy a szekér – eddig nemigen megy, a ligakupából kiestek, a REAC ellen 1:1-et játszottak, és valószínűleg a Sopron ellen sem jött volna össze a pályánb a 3:0 –, akkor lesz egy remek javaslata egy marketingszempontból remek edzőre. Szóval Matthäus még nincs, de volt, és akár még lehet is. Lehet, hogy futballszakmai könyveket nemigen olvasott – az is lehet, hogy igen, akkor ajjaj –, de feltehetően került a kezébe egy könyv arról, hogyan foglalták el a törökök 1541-ben Buda várát. Reméljük, a Honvéd sikeresebben védekezik majd.

14 komment

Címkék: honvéd matthäus pellady szalai lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr89365991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jclayton · http://zelet.blogspot.com 2008.03.05. 11:14:35

Nagy visszatérő blog, háromszoros hurrá a Mágusnak :)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.03.05. 11:38:39

szerintem most a fiatal feleségével van elfoglalva, a német bulvár sajtó hetekig azzal volt tele, hogy elvette azt a hosszú combú barna macát, aki akár az unokája is lehetne,

gentry 2008.03.05. 11:47:03

Ez a Matthäus semmivel sem rosszabb mint a magyar edzői kar, szóval akár jöhet is. A magyar foci úgysem érdekel már senkit ebben az országban.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2008.03.05. 12:22:28

Mint Honvéd-drukker örömmel elfogadnám Lothart edzőnek. Hátha a BL-be vezet minket, mint ahogy a Partizant annak idején. A disznófejű Pellady viszont nem hiányzott, Szabó urat ennél okosabbnak gondoltam...

okos 2008.03.05. 12:57:36

Ez pont olyan, mint a kommunizmus. Van ám itt összetartás. Ahogyan a cikk is írja a "régi szép csapat" megint összejött!

Bekerült az egyik (Szalai) a Honvédhoz, és szépen lassan maga mellé gyűjtötte a bandáját.
Itt is ügyeskednek (gyanúsan nagy profitot hozó üzleteteket kötnek) egy kicsit, aztán amikor kiderül hogy a FOCI-ról fogalmuk sincs, mennek máshová.

Talán itt magyarországon, vagy ha már mindenki kiismerte őket itt, akkor mennek külföldre (Afrika, Arab országok).

Mert valljuk be, az akadémián nem történik oktatás, csak az aktuálisan legügyesebb gyerekek összegyűjtése, -persze hogy ők nyerik a bajnokságot.
Egy évvel később pedig újabb felvételi, megint az aktuálisan legjobb (inkább legnagyobb, legerősebb) gyerekek beválogatása, és így tovább. Az a gyerek aki esetleg ügyes, de mondjuk társaihoz képest lemaradt a fejlődésben ( amit persze 1-2 éven belül behoz) nem kap helyet a csapatban mert a többiek jobb fizikai képességei miatt gyenge pontja lenne a csapatnak. Nem érnek rá vele foglalkozni.
Az edzőtől az eredményt várják, így ő persze nem tehet mást mint ezen szempontok alapján válogat.

A focit egy közelről figyelő, szomorú vallomása

center · http://szabadrugas.blog.hu 2008.03.05. 13:14:13

Isten hozott vissza! Már nagyon elmagányosodtam a szabadrugas.blog.hu blogomban, hogy "nincs másik". De azért én ezt nem csinálnám? Azért, hogy felkeltsd a közfigyelmet, kamu hírrel kezded? Tudsz ennél jobb is lenni!
Üdv.
center

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.03.05. 14:31:05

Mágus, valld be, te már alig várod, hogy Supka helyét Lothar vegye át. :)

center, van másik, itt vagyunk a "szomszédban".

helikopter 2008.03.12. 11:45:55

az origo.hu szerint a honvéd vs. '94-es brazil válogatott meccsen lothar matthäus is erősíteni fogja a hazai gárdát. csak összejött!

hombre77 2008.03.12. 21:57:45

Bukott Rockzenész!

Akárhogy is olvasom a kommenteket és a blogot, de nem jövök rá, melyik Szabó Urat gondoltad okosabbnak???

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2008.03.12. 22:00:26

Hemingway eredeti neve Szabó György. Ennyi.

hombre77 2008.03.12. 22:02:08

Szerintem nincs igazad! Pellady speciel marketingben nagyon jó!!! Nézd meg az mlsz szponzorait akkor, amikor ő ott volt és most! SZerintem magáért beszél. Szabó Úr pont ezért szerintem egyáltalán nem buta, sőt...!

csipet csapat 2008.03.13. 11:21:31

Pellady reklám szerződéseiről annyit, hogy igaz hogy hozott szponzorokat, de milyen áron?
Az általuk az MLSZ-el megkötött remek szerződésnek köszönhetően, a befolyt reklámpénzeknek az 50%-a őket illete meg. Magának keresett vele pénzt nem az MLSZ-nek!!!!!

rexter 2008.03.13. 14:05:28

en egyik haverommal jelentkeztem erre a marketing allasra a kispestnel. NS ben volt hirdetve. irtunk komoly motivaciso levelet, seggnzalast, kurvafasza oneletrajz, minden klaffolt. na de ha tudjuk h pelladyek nyerik, akkor nem szanunk ra fel orat es remeljuk 3 percig h egyszer majd visszahivnak.

hombre77 2008.03.13. 23:12:23

A következő kérdésem lenne! Ha Neked valaki azt mondja, hogy kapsz 20 millió forintot, de abból a felét neki kell adnod, mert ő szerezte, akkor azt mondod, hogy nem kell??? Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Ráadásul az 50 százalék erős túlzás! Olvass utána!
süti beállítások módosítása