HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

A Tigris már szart ér?

2007.11.13. 22:06 Kültelki Mágus

Mint Bástya elvtárs, szegény. De most komolyan, milyen világot élünk már! Olvasom a sportbulvárlapban, hogy a ZTE szerződést bontott Majoros Árpáddal. A Tigrissel – akik látták korábban a wiw-es adatlapját, azok tudják, miről beszélek –, a ballábas középpályással, a korábbi Fáy utcai istennel, aki Antigua és Barbuda ellen még válogatottban is bemutatkozhatott a legendás Lothar Matthäus idején.


(A kép forrása: wiw.hu)

Majoros tavaly került a Vasastól a Zalaegerszeghez, meg lehet nézni, hol áll most Mészöly Géza csapata, és hol a ZTE. A mindössze 23 éves, és még főiskolát is végzett/végző középpályás a válogatott múltja ellenére sem lett kezdőjátékos Zalaegerszegen, csak kétszer lépett pályára ősszel, mindkétszer csereként.

Majoros ígéretes játékos, megfordult már Spanyolországban és Törökországban, még ha csak turistaként is, és 48 NB I-es meccs van a háta mögött, amivel néhány ezer ember kivételével az egész országot megelőzi. Hát megérdemli a Zalaegerszeg a sorsát, hogy ilyen felelőtlenül elkótyavetyéli ezt a csiszolatlan gyémántot.

Reméljük, a Vasas és a ZTE után valami képességeihez méltó helyre kerül, és megmutathatja a világnak, mit tud.

1 komment

Címkék: vasas nb1 zte majoros árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr18228356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasné 2007.11.23. 11:40:36

azt, bizony
süti beállítások módosítása