HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Meghülyült az öreg vadász

2007.10.15. 16:27 Kültelki Mágus

"A meglőtt oroszlán utolsókat rúgva megpróbál feltápászkodni... Nincs pénz, adott kerettel kell dolgozni. Van egy sor emberünk, aki még nem érett igazán a futballra, s van néhány, aki meg túlérett. A legfontosabb feladat, hogy ezt az őszt ki tudjuk húzni. Nem az a probléma, hogy Kecskeméten kikaptunk, egy rangadón ki lehet kapni, az igazi gond az, hogy a korábbi meccseken sok pontot elhullajtottunk."

Csank Pampalini János, edző és vadász nyilatkozata – a fradidrukker.hu szerint – a kecskeméti meccs után. Az azért nem teljesen világos, hogy akkor most feltápászkodni vagy kihúzni akarnak-e; de nagy vadászként talán tudja, hogy utóbbi nem elég a túléléshez.

1 komment

Címkék: ftc csank

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr71197052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wilbury 2007.10.16. 20:32:47

Azt kellene előkereseni, hogy a nagyokos miket nyilatkozott szezon elején. Sajnos nem emlékszem pontosan, de kb. "Ez egy nb1-es keret", "nem lesz gond a feljutás", stb.
süti beállítások módosítása