HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Egy igazi olasz mágus Sopronban

2007.10.04. 11:02 Kültelki Mágus

A szerdai ligakupa-meccs (Sopron-Győr 1:4, egész jó meccs volt) közvetítéséből tudom, hogy a soproniak olasz tulajdonosa által hozott olasz edző többszörös bajnok. Melegség járta át a szívem, igen, így virágzik fel a magyar foci.

Igaz, a dolgot némileg árnyalja, hogy Vicenzo Cosco, aki játékosként is alsóbb osztályú bajnokságokban szerepelt, egyelőre még nem az élvonalban, a Milannal, Interrel, Lazióval, Juvéval, Napolival hozta össze a bajnoki diadalt. A szpíker szerint ugyanis Cosco mester már többször juttatott fel alsóbb osztályból csapatokat, bajnok lett a hatod- (!), sőt – sőt, sőt, sőt, sőt, sőt – az ötödosztályban is. Az ötödosztályban! Most pedig már a négyes szintre lépett, mint kis cserkész a playstationon: négyet kapott a bajnokin az Újpesttől, majd négyet a ligakupában a Győrtől. Hát kell ennél több nekünk?

Sopronban, úgy látszik nem.

Igen, így virágzik fel a magyar foci.

2 komment

Címkék: olasz sopron vincenzo cosco

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr5185477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsattanó egészség 2007.10.05. 15:15:40

Az újpest ellen még nem is Cosco ült a padon, hanem valami fiókcsapatnak az edzője, aki ideiglenes megoldás volt Döme felállítása után...
Egy meccs alapján ne ítélj meg senkit sem, főleg, hogy még ismerkedni is alíg volt ideje a csapattal... lol
Itthon mennyi olyan ember ül le a kispadra aki még sehol sem volt bajnok, az itthoni csúcs szakemberek körbejárják az nb1-es csapatokat, mert sehol sem tudnak igazán maradandót alkotni, tisztelet a kívételnek.
süti beállítások módosítása