HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Hülyék és hősök, 38. hét

2007.09.26. 14:25 Kültelki Mágus

A Mágus önkritikát gyakorol, mint maga a nagy Sztalin, de hülye a szavatartó edző, az ostobán kiállított lengyel és a tatabányai klubvezetés is. Hőst csak egy felet találtunk.

Az önkritikus Mágus persze nem Verebes, hanem a Kültelki. Mert olyan pocsék tippsort, mint amit a hétvégi fordulóra adott, még a Sportfogadás sem tudott összehozni, legrosszabb napjain sem. Persze az Újpest vagy a Debrecen pontvesztése nem kis meglepetés volt, ahogyan az sem, hogy a Győr lemosta a Fehérvárt. Lehet, hogy tovább kell böngészni Nostradamus versei után, vagy bízni kell abban, hogy a magyar foci kiszámíthatóbb lesz Kelemen Annánál.

A hét további hülyéi és hősei között ismét van egy átfedés: Lengyel Ferenc (ezzel ő az egyetlen, aki a hősök kategóriájába is bekerült). A paksiak (most már nem) vezetőedzője komolyan gondolta, amit vállalt, és miután ezt nem teljesítette, távozott, nem alkudozot a vezetőkkel, hogy a 9-ből 7 pont azért összejött, satöbbi. Gondolom, nem kell magyarázni, hogy miért nem scak hős, hanem – a magyar fociközeget ismerve – miért hülye is.

A hét további hülyéje Rieb György, a Fradi elnöke, aki az újabb kudarcos pályázat után is bizakodó volt, és nem a klub kudarcának tartotta a 0 pályázatot. Az újabb utáni újabb tendert kiírták, ráadásul az angolok most már 800 milliót spórolhatnak is, ha más nem jelentkezik.

Ugyancsak jogosult a hét hülyéje címre a Vasas játékosa, a lengyel Marius Unierzyski, aki a Sopron elleni hétfői tévémeccsen állítottak ki, miután beszólt a bírónak. Vagy pechje van, és a bíró a szabadidejét Nemere István lengyelre fordított könyveivel üti el, vagy megtanult annyit magyarul, hogy ostoba módon magyarul szóljon be. Annyi szerencséje volt, hogy legalább nem kellett egészen végig szenvednie ezt a nézőknek is gyötrő meccset. 

Végül a hét hülyéje cím abszolút győztese az, aki kitalálta, hogy a Tatabánya (16. a 16-ból) pénteken, tehát munkanapon, délután 4-kor fogadja a Diósgyőrt (15. a 16-ból). Nem tudom, a tatabányaiakat akarták-e megkímélni a szenvedéstől, vagy a helyi törzsközönséget a köztisztviselők alkotják-e, mindenesetre még az MTK-nál is megmosolyogtató 400 néző várta a kezdő sípszót. Ennyien legalább a szemtanúi lehettek, hogy a hazaiak megszerzik első pontjukat idén. Legközelebb szerda reggel fél hétkor kellene játszani, talán még a győzelem is összejön.

2 komment

Címkék: ftc hülyék és hősök lengyel ferenc stuart dougal rieb

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr93177576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2007.09.26. 16:09:37

Miért is olyan bombameglepetés az impotens Győr győzelme az impotens Fehérvár ellen? Két töketlen meccsén bárki nyerhet, nem?

Kültelki Mágus 2007.09.26. 16:17:19

Ilyen alapon persze a magyar bajnokság összes meccsén 33/33/33 százalék minden tipp. De azért a Fehérvárnak volt egy ötös győzelmi sorozata (plusz ligakupa), a Győr meg eddig a meccsig összesen lőtt 8 gólt, és a Tatabányát, REAC-ot is csak 1-1 góllal verte. hát ezért.
süti beállítások módosítása