HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

A változatlanság hullámhosszán

2007.09.26. 14:16 Kültelki Mágus

Az ember hazajön néhány nap után, és Szepes Mária regénye jut eszébe, ahogy fellapozza a sportnapilapot: a Fradi még mindig (újra) befektetőt keres, a Sopronnál rendezetlen a helyzet, edzőkérdés van (vagyis most már csak volt) Pakson, első a Honvéd, veretlen az MTK, nyeretlen a Tatabánya és a Diósgyőr.

Azonban ez biztosan csak a vihar előtti csend. Biztosan. A Fradi például már ma este, a kupában a Felcsút ellen megmutathatja, mit tudna a Nyugati csoportban – mindig azt mondják, mennyivel könnyebb a dolga a Keletiben, nem mintha egy FTC-nek ne kellene legyőznie akár a Makót, akár a Kozármislenyt, elvileg legalábbis –; abban a kupában egyébként, amelybő a Keleti csoportban játszó Kazincbarcika tegnap már kiverte az NB I-es REAC-ot.

Aztán persze Gerát, korábbi jóslatunktól eltérően, végül mégsem tiltották el; kaptunk most is egy kis aprópénzt, akárcsak a kudarcos Eb-pályázat után. Sopronban az új tulaj rendet csinál, hogy csak na, még az is lehet, hogy május után újra kapnak fizetést a játékosok. A Honvédnál elbontják a kerítést, Hemingway vagy megmutatja, hogy tényleg a családok járnak hozzájuk, vagy egy kis balhé után kölcsönkérheti a néhány megállónyira lévő Tóth Csabát egy kis rendteremtésre. Jah, és Lengyel Ferenc komolyan mondta, amit gondolt, így most már Gellei Imre a Paks edzője. Legalább Tökölit már jól ismeri.

Szólj hozzá!

Címkék: tatabánya gera felcsút ftc paks mtk reac honvéd diósgyőr kozármisleny lengyel ferenc kazincbarcika gellei

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr70177569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása