HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

A baromarcú skót világsztár lett

2007.09.13. 14:44 Kültelki Mágus

Mit kell csinálni ahhoz, hogy híres legyél? AIDS-gyógyszer? Egy új, lakható bolygó felfedezése? A globális felmelegedés megállítása? Atlantisz megtalálása? Egy francot, legyél nagyon, nagyon, nagyon idióta, legyél olyan hülye, mint egy skót bíró Isztambulban.

Itt van ez a derék Stuart Dougal, hülyébb az általam ismert eddigi leghülyébb skótnál, Angus Podgorskynál is. Vagyis lehet, hogy nem is idióta, hanem csak gyáva, és nem akarta, hogy 36 ezer török felkoncolja, vagy sportdiplomata, aki tudja, mi a jó a svájci-osztrák Eb-nek.

Mindenesetre meghozta a világ leghihetetlenebb ítéletét a világ legegyértelműbb tizenegyes-szituációjában (talán az kellett volna, hogy a Hakan Arikan kapus és szabadfoglalkozású szpáhi egy bazi nagy karddal aprítsa fel Gerát, vagy a Fülöpöt fejbe rúgó Emre kézbe vegye a labdát a gólvonal előtt, majd lenyomja a földön fekvő Gera torkán). Ezt itt ni:

Neki ennyi is elég volt ahhoz, hogy világsztár legyen, ami egyébként a KPMG pénzügyi tanácsadócég 45 évhez közeledő szürke kis irodistájaként aligha sikerült volna. Remélem, a következő nemzetközi KPMG-s céges bulin a volt pénzügyminiszterünk, László Csaba, véletlenül leönti a ruháját valami jó kis büdös szósszal. És aki igaz magyar ember, az haggist többé nem vesz a szájába (pedig de finom is az). Továbbá lemondhatnánk a skót viszkiről is, más meg úgysem gyártanak ezek a szerencsétlenek.

Az Index szerint a róla szóló Wikipedia-szócikket annyiszor írták át az elmúlt nem egész 24 órában, hogy a 2 000 000 bejegyzésből ez lett a 14. leggyakrabban változó. Feltehetően a Youtube-ra felkerült videó is kattintékony lesz, és valószínűleg a sportcsatornákon is gyakran felbukkan még ez a néhány képkocka. Szóval Dougal mester világsztár lett, a koreai-olasz meccset elcsaló Byron Moreno nyomán legalább 0,8 morenós hírhedtségű (azért a 0,2 különbség, mert ennek a meccsnek érdemi tétje nem volt).

Szóval Dougal mester világhírű lett egyetlen könnyű mozdulattal. Szegény Kertész Imre meg állítólag tizenhárom (remélem, jól emlékszem a számra) évig dolgozott a Nobel-díjat hozó Sorstalanságon.

1 komment

Címkék: skót törökország csalás gera török magyar stuart dougal

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr88164541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2007.09.13. 21:29:36

kattintékony :)

Nyelvújítasz, Mágus?
süti beállítások módosítása