HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Isten - Allah 1:0

2007.09.08. 19:42 Kültelki Mágus

Nem hiába Róma a katolicizmus központja, az olasz-magyar keresztény koalíció elpáholta a muszlim bosnyákokat. Volt itt az olasz bíró által meg nem adott két bosnyák tizenegyes, egy magyar kapufa, szóval dolgoztak a transzcendens erők. Végül kétéves rekordot beállítva nyertünk 1:0-ra – a rekordról majd később –, de aki látta a meccset, az csak röhöghetett, amikor az idióta Léderer az RTL híradójában azt mondta, hogy leradíroztuk a bosnyákokat.

Léderer egyébként is a meccs legnagyobb büntetése volt, ráférne már, hogy beszóljon Kolozsi Péternek, hátha letiltják őt is, mint Havast a tv2. A sportriportrséggel huzamosabb ideje sikertelenül próbálkozó fiatalember – aki egy barátom szerint visszatérő, 90 perces hang- és képhiba – most azzal lopta be magát a szívünkbe, amikor szót sem ejtett a két meg nem adott tizenegyesről, és Juhász Roland sárga lapját megelőzően már előre kiosztotta a sárgát Muszlimovicsnak. Emlékezetes volt még az a mondása is, hogy "szeretethullám söpör végig az országon; nem sokkal azután, hogy tízezres tömegtüntetés volt a fővárosban.

Még szerencse, hogy ő bármilyen hülye is, a csapat már felemelkedett a színvonaláról (leszámítva Dzsudzsákot, aki képtelen volt felfogni, hogy egyetlen bosnyák játékos testén sem lehet átlőni a labdát). Elsősorban is: 2005. szeptembere, tehát két év eltelte után tudtunk úgy két egymást követő meccset megnyerni, hogy abból legalább az egyik tétmeccs legyen.

A mostani meccs tanulságairól majd később, mert most két rendes focimeccs is van/lesz: az angolok az általam épp most dicsért izraelieket verik, de nagyon, míg este nyolctól Olaszország-Franciaország.

2 komment

Címkék: bosnyák bosznia hercegovina léderer magyar bosnyák euro 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr13160519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.09.10. 09:55:44

Vitray (Így kell írni? Olyan régen volt már...) óta elegem van a "sztár"-riporterekből, közvetítőkből. Elmegy az egyik, erre jön a másik. Vitrayt Knézy "elfogulatlan fradista" Jenő (na erre még emlékszem) váltotta. Inkább átkapcsoltam a Slovak 2-esre a VB-n. Nem értettem semmit, de nem ez nem is idegesített úgy, mintha értettem volna. De ez a Léderer komolyan túl tesz mindegyiken. Ez tényleg nem ért hozzá. Nem csak elfogult, vagy okoskodó, nem... És még csak nem is népszerű, sőt! Kifejezetten népszerűtlen. Nem is értem az RTL "nagy nézettségű meccs" Klubot, hogy miért nem akasztanak le egy másik közvetítőt, és Ákost miért nem suvasztják el valahova a paraván mögé, ahol szerkesztő vagy hasonló backstage munkát végezhetne csendben.

Frigo 2007.09.10. 10:08:09

Dzsudzsák azt is képtelen volt felfogni, hogy ha bead (mert azért ő is tudta még az elején, hogy szélsőt játszik), akkor miért nem tudnak (vagyis tud az az egyszem csatár! második hullám? minek?) beleérni abba a jóívű lábára, fejére tartó labdába. Én is meguntam volna egy idő után.
süti beállítások módosítása