HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Hülyék és hősök - 35. hét

2007.09.02. 22:30 Kültelki Mágus

Remélem, jól számolom a heteket, és ez az. Szóval új sorozat indul, a hét (nemcsak a forduló) legnagyobb magyar vonatkozású hülyéivel és hőseivel. Az első részben valakinek mindjárt mindkét csoportba sikerült hősiesen behülyülnie magát. Videóval!

Hősök

Jó hetet zárt a magyar foci (pedig az olaszok elleni győzelem nem is most volt), ami majdnem olyan ritka, mint az, hogy a bajnoknak lerobbanjon útközben a busza; most ez is megtörtént.

A hősök között az első helyen Hajnal Tamást kell említeni, ugyanis ismét gólt lőtt, ráadásul győztest, méghozzá nem is akármilyet: a bajnoki címvédőt verte a Karlsruhe ezzel a góllal 1:0-ra.

A második hős a Honvéd örökifjú titánja, Bárányos Zsolt lett, akiről nemrég aljasul még azt írtam, hogy állni is lassú. A lerobbant (busszal érkezett) Debrecent láthatatlan meccsen – noha a tabella első két helyezettje játszott, senki nem közvetítette a rangadót, de videón itt a lényeg – 3:1-re legyőző, és ezzel továbbra is listavezető kispesti csapat középpályása gólt lőtt (bár 11-esből) és két gólpasszt is adott (aki látta őt a Hamburg ellen is, ebből is sejtheti, mekkora a két ország focija között a különbség).

A hét minihőse Urbin Péter lett, akiről valószínűleg senki nem hallott, eddig legalábbis. Az NB II. Keleti csoportjában első helyen álló Bőcs csatára 4 gólt lőtt a Tököl ellen 5:2-re végződött meccsen. A csoportban egyébként a Verebes mágus által irányítot, tavaly még NB I-es, most 11. Vácot 2:0-ra legyőző, Csank mester irányította FTC az 5. helyen áll.

Marijan Vlak – a bajnokságot két vereséggel – közte egy 1:5-ttel – és egy döntetlennel kezdő fehérvári csapat most már sorozatban 4 meccset nyert, így a bajnok Debrecent jobb gólkülönbséggel beelőzve a második helyen áll (igaz, ha hétfő este nem döntetlen lesz az MTK-ZTE, akkor csak ideiglenesen).

Nikolov Balázs – rossz sportágat választott magának a győriek középpályása. A Sopron elleni 1:1-es meccsen öt sárga lapot kaptak a soproniak az ellene elkövetett szabálytalanságokért. Ha kosarazik, ennyivel egy kipontozódást összehozott volna az ellenfélnek.

Lengyel Ferenc – a Paks edzője két fordulóval ezelőtt azt mondta, ha nem lesz meg két meccsen 6 pont, lemond. A Paks az addigi öt fordulóban 0 pontot szedett össze, utolsó előtt volt, most 6 ponttal már a 12. helyen áll. Lehet, hogy Lengyelnek a szezon előtt kellett volna fogadkoznia?

Hülyék

Az első számú hülye Bárányos, aki a hősök közé is bekerült, de ezután fölösleges kakaskodással kiállíttatta magát. Ez egyébként már a kispesti csapat ötödik piros lapja idén, úgy tűnik, a Honvédnál Hemingway idején sincs búcsú a fegyverektől.

Böjte Attila – a hülye lapok hétvégéjén az újpestiek védője csapatkapitánnyá nevezte ki magát, hogy megvédje csapata finn csatárát a sárga laptól; helyette ő is kapott egyet. Videó a meccs góljairól:

Borbély László – a Tatabánya edzője egy hete vette át a csapatot, amely akkor 5 meccsel állt pont nélkül. Most már 7 meccs után nulla százalékosak, az utóbbi két meccsen tizenegy gólt kaptak. Szerencséjük van, hogy nem kezdték valamiért pontlevonással a bajnokságot, különben talán még nullára sem jutnának, nemhogy egyről a kettőre.

Farkas Balázs – egy szimplán, nem is túl jól középre lőtt labdát sikerült a REAC kapujába juttatnia a REAC-Fehérvár meccsen. Kár, hogy ő a REAC kapusa.

Tóth Csaba – a különböző szurkolói fórumok szerint az FTC biztonsági embereinek vezetője már a csapat idegenbeli meccseire sem enged be egyes szervezett szurkolói csoportokat (a Szolnok elleni meccset közvetíti a Sport1/Sport2, szegény Tóth Csaba hogyan fogja majd a kilistázottakat eltiltani a tévé elől?). Szurkolók nélkül biztosan mókás dolog játszani; bár legutóbb legalább nyerni tudott a csapat.

2 komment

Címkék: videó tatabánya verebes győr debrecen hajnal ftc fehérvár újpest paks reac honvéd vác bárányos hülyék és hősök urbin péter bőcs csank marijan vlak nikolov lengyel ferenc böjte attila borbély lászló tóth csaba farkas balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr30155897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.09.03. 09:58:41

Búcsú a fegyverektől... :)

Kültelki Mágus 2007.09.03. 10:01:08

Először a Folyón át a fák közé-t akartam, de az nem volt vicces :)
süti beállítások módosítása