HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Már csak 7 pontot kell vesztenünk

2007.08.30. 23:01 Kültelki Mágus

Az olaszok elleni kirakatgyőzelemnek köszönhetően ugyan nehéz elhinni, de a magyar foci most már tényleg majdnem olyan mélyen van, mint a reformok társadalmi elfogadottsága.

A nemzetközi kupákban soha nem szerepeltünk még olyan rosszul, mint idén. A legelső selejtezőkörben már pályára kellett lépnie a két UEFA-kupás csapatnak, de a harmadik selejtezőkörben már nem kell senkinek. Sőt, ha Tóth Iván nem élete meccsét játssza a Nistru elleni tizenegyespárbajban (amatőr videó, ha újra akar idegeskedni, alant), már a másodikban sem kellett volna.

A csapataink így összesen nyolc meccset játszottak, a Honvéd négyet, az MTK és a Debrecen kettőt-kettőt. A nyolcból 1 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség a mérlegünk, vagyis az elvileg megszerezhető 24 pontból 7-ot sikerült összehozni; ennyit kellene elszórni, hogy az abszolút mélyponton legyünk.

Ráadásul az egyetlen győzelem sem ért semmit, az MTK így is kiesett az örmény Mika ellen - őket a Honvéd 2004-ben még kiverte, igaz, csak 2:1-es összesítéssel -, idegenben kapott góllal. A Honvéd meg úgy jutott tovább legalább egy kört, és hihettük azt, hogy volt esélye még a Hamburg elleni visszavágó előtt is, hogy egy meccset sem nyert, igaz, csak egyet veszített el.

A Lokinak is van mire szégyenkeznie: lőtt gól nélkül esett ki. Itt a videók a továbbjutást eldöntő svéd gólról:

És itt a meg nem adott debreceniről:

És ami a legszomorúbb: a minket kiverő csapatok, ahogy évek óta, úgy idén is nagyon gyengék; legalábbis a következő selejtezőkör eredményei erről tanúskodnak. Idén a Mika és az Elfsborg sem tudott a következő körből továbbmenni, és ahogy ezt a Hamburgot elnézzük, nagyon össze kell szednie magát, ha nem akar ugyanerre a sorsra jutni. Szóval lassan már nemcsak mi, de még a minket kiverők sem érik meg az őszt.

Eredmények:
Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör
DVSC - Elfsborg 0:1, Elfsborg - DVSC 0:0
UEFA Kupa, 1. selejtezőkör
MTK - Mika Asztarak 2:1, Mika Asztarak - MTK 1:0
Nistru Otcai - Honvéd 1:1, Honvéd - Nistru Otaci 1:1 (t.: 5:4)
UEFA Kupa, 2. selejtezőkör
Honvéd - Hamburger SV 0:0, Hamburger SV - Honvéd 4:0

1 komment

Címkék: videó szégyen uefa kupa dvsc hamburg bl mika mtk honvéd elfsborg nistru

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr14153389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.08.31. 10:28:00

Hadd védjem meg a Debrecent, és nézzetek utána, hogy hány svéd csapat jutott tovább most az UEFA kupában. És az Elfsborg ezek közül a legerősebbnek számít.
A másik, hogy egy kinyílt Hamburg ellen sokkal könnyebb játszani, mint egy betömörülő Elfsborg ellen. A Honvéd se lőtt volna gólt nekik. És a Debrecen is képes lett volna ennyire (ha nem többre) a Hamburg ellen.
süti beállítások módosítása