HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Nostradamusnak jó napja volt

2007.08.26. 00:19 Kültelki Mágus

Most, hogy nem mentünk bele a Mester szavainak értelmezésébe, csak ismertettük őket, máris sokkal jobb a helyzet. Tippmixelni még nem mernénk - ezt meghagytuk mellékkeresetre vágyó focistáknak és bíróknak -, de az eredménysor megerősítette a jósversekbe vetett hitet.

Nézzük csak: az NB I-ben hét meccset lejátszottak a nyolcból. "A vendégnek kár utazni, nem fog örülni" - írta a Debrecen-Kaposvár meccsről, nyertek is a hazaiak 4:0-ra (de szünetben még 0:0 volt, igazolva, hogy a háziak sincsenek jó erőben).

Hasonlóan jó volt a Siófok-MTK mecsre adott jóslat, hogy "gyerekarcú harcosok sora nagy csúfságban marad", hiszen a fővárosiak csak 1:1-et játszottak az újonc ellen. "Összeszedte magát a várnak vára" - bejött a Fehérvár-Tatabánya jóslata is, a hazaiak 7:0-ra ütötték ki az edzőcserén is átesett vendégeket, akik tényleg nagyon mélyen vannak, "mint egy bánya".

Nyert a Paks is, hiszen "győzni van csak értelme a harcnak", 3:0-ra verték a Nyíregyházát. Még ennél is jobban beletrafált a ZTE-Győr meccsbe, azt írta, hogy "kínos csatát vívnak majd", meg azt, hogy "a hős vitézek összevissza futkosnak" - és mi történt? Úgy lett 0:0, hogy a 85. percben volt az első kapura lövés.

A hétből tehát öt találat született, amivel már a góllövőlista második helyén lehetne. Két meccsnél trafált mellé: a Diósgyőr-Honvéd nem lett silány kis meccs - bár a Honvéd csapnivalóan játszott -, míg a Sopron-REAC meccsen nem néhány száz, hanem csaknem 3000 ezer néző volt, és a hazaiak meg is nyerték a kemény meccset.

Értékelés: 5/7, és még hétfőn lesz egy Újpest-Vasas.

Ui.: Az NB II-es jóslatokat később értékeljük, de azt már tudjuk, hogy minket és a helyszínen 3500 nézőjéz megint megszívatta a Fradi, amely most a Vecsés ellen, az Üllői úton játszott 2:2-t.

Szólj hozzá!

Címkék: értékelés nb1 nostradamus

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr55149030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása