HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Közveszélyes a Fradi volt elnökségi tagja?

2007.08.26. 00:41 Kültelki Mágus

Az Üllői úton már olyan jól megy a csapat szekere - három forduló után is veretlenek az NB II-ben, és már az ötödik helyen állnak, még az is lehet, hogy bennmaradnak -, hogy már nincs is minden szurkolóra szükség. Persze, a Vecsés ellen is volt kinn 3500 néző; ezer forintos jegyárral (nem tudom, annyi-e, csak saccoltam) ez már 3,5 millió forint, megvan az elnök havi fizetése. Így aztán a biztonsági őrök válogathattak a bejáratnál, kit engednek be, és kit nem.

Nos, a fradidrukker.hu szerint most szombaton nagyjából kétszázan voltak fölöslegesek. Legalábbis "érvényes jegy birtokában sem engedett be Tóth Csaba, biztonsági igazgató, mintegy 200 fradistát" a meccsre - írja a Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége, a dicsőn hangzó FSZSZ honlapja (még jó is, hogy szelektáltak, az arénában ugyanis kiégett egy sor égő, ezért néhány szektort ki is kellett üríteni). A biztonsági őrök a "rendezvény biztonságára veszélyesnek" minősítették Boros Bánk Leventét, az FSZSZ alelnökét is, aki Dámosy idején az FTC elnökségének tagja volt.

Nem csoda, hogy a magyarfoci nevű bohózat örök poénjának számító FTC - tudják, mint Chaplinnél az arcba dobott torta vagy Luis de Funes-nél a grimasz - olyan mélyre süllyedt, mint Gyurcsány népszerűségi indexe. Ha még az elnökség volt tagját is veszélyesnek tartják, akkor ott valami nagyon nagy baj van - valószínűleg mindenkivel.

Lehet, hogy egy cirkusziparban jártas befektető kellene a Fradinak. Vagy egyszerűbb lenne a megszüntetett Lipótmezőt átvinni az Üllői útra, az ott - irodákban, öltözőkben és lelátókon - lévők nagy részét el sem kellene küldeni máshová.

1 komment · 2 trackback

Címkék: ftc nb2 fszsz boros bánk levente

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr75149038

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.jaggaer.com 2019.04.09. 08:46:56

2009 ap physics b free response answers - Jp morgan chase employment verification

Trackback: www.jaggaer.com 2019.04.08. 23:55:03

Adderall xr pristiq - Born different 2 more amazing medical stories

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsuhesz 2007.08.27. 20:01:58

Csak a tisztánlátás végett: a kitiltott, veszélyesnek ítélt 200 fő, nem más mint a csapatot Skóciától Albániáig mindenhová elkísérő, a csapatra hatalmas pénzeket költő Tábor... Nélkülük a Vecsés ellen a hangulat nagyjából 0 volt.
A biztonságiak, és vezetőjük egyébként gyakran inzultálnak (leginkább szóban) egyéb, most nem kitiltott szurkolókat is.
Ja, és Boros Bánk Levente civilben politológus és a Miskolci Egyeten oktatója, szóval sejthető, hogy milyen hatalmas "kockázatot jelent a rendezvény biztonságára"...
süti beállítások módosítása