HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Hegyi Iván testrablók áldozata lett

2007.08.24. 13:31 Kültelki Mágus

"A magyar labdarúgásban már-már felfoghatatlan eredmény ez a 3:1" - ezekkel a sorokkal döbbentett meg valaki, aki Hegyi Iván nevében írt cikket a magyar-olaszról. A hazai focit örökké szapuló sportújságíró testébe lopózva valószínűleg maga Várhidi Péter írta le a fenti sorokat.

Meg még azt is, hogy "mi meg végre egyszer dőljünk hátra, és élvezzük néhány napig e remek hangulatú és szenzációs végkimenetelű este örömét... Dzsudzsák forgatta Oddót, Filkor Grossót, Priskin Cannavarót", és a csúcs ez a három szó: "szép volt, fiúk".

Ha nem Várhidi Péter tanult el valami vudu mágiát - de lehet, hogy igen, és azzal viccelte meg a focistákat is szerda éjjel -, akkor csak az a reális lehetőség maradt, hogy Hegyi Ivánt testrabló ufók vitték magukkal, és agyát felülírták egy Marsról jött marketinges agyának tartalmával. A régi tudata még küzd - emlékszik például arra, hogy sokat bírálta a magyar focit, vagy arra, hogy ez a foci távol van a '86-ostól, de még a '91-estől is -, de már csatát vesztett.

Hogy felgyógyul-e Iván a sokkból, vagy örökké megmarad ilyennek, a hétvégi forduló után kiderül. Szurkolunk neki.

1 komment

Címkék: népszabadság magyar olasz hegyi iván dicséret

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr11147775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2007.08.25. 00:10:08

De nem csípem a Hegyit...
süti beállítások módosítása