HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Aranylabdát Vincze Gábornak!

2007.08.24. 22:33 Kültelki Mágus

Ahogy Lengyel Zoltánról mondják - vagy éppen Horn Gyuláról, csak hogy politikailag kiegyensúlyozzunk -, ha ilyen barátod van, ellenségre nincs is szükséged. Ez a helyzet Vincze Gáborral is.

 

A Honvéd újonnan igazolt játékosa a ma esti, Diósgyőr elleni meccsén vagy megőrült, vagy bosszút akart állni az őt a nyári edzőtáborban ért attrocitás miatt - két, önmagát szurkolónak gondoló idióta az egyik ausztriai edzőmeccs után a pályára berohanva akarta megverni őt, bosszúból egy évekkel ezelőtt balhé miatt -, vagy Cannavaro szerdai produkcióját irigyelte meg. Vagy, és ez a legrosszabb helyzet, egyszerűen ennyit tud.

Vinczének sikerült ugyanis a 2:2-vel végződött meccs mindkét diósgyőri góljában aktív szerepet vállalni. Előbb úgy alászaladt egy beívelt labdának, mint bolond puli a postáskocsinak - ahogy ezt nálunk, vidéken mondják -, aztán négy perccel később Douvát rántotta le a 16-oson belül, nagyjából hasonló helyzetben, mint Cannavaro Priskint. És csak azért nem működött közre egy harmadik gólban is, mert amikor bő tíz perccel a vége előtt saját tizenhatosán belül rúgott egy lyukat, azzal úgy meglepte a diósgyőri csatárt, hogy az zavarában mellélőtt. A két napja ezt - valamint a Realban tavaly sokszor ilyeneket - művelő Cannavaro tavaly aranylabdás volt, gyerünk Vincze, még neked is összejöhet

Persze nemcsak Vincze Gábor játéka volt figyelemre méltó, hanem Bárányosé és Pomperé is. Igaz, előbbi legalább adott egy gólpasszt Herczegfalvinak - aki két góllal igazolta, hogy őt tényleg érdemes volt visszavinni Kispestre - , de Pompernek az egész meccsen két emlékezetes megoldása volt; mindkettőért sárgát kapott; Bárányos pedig - ha ez egyáltalán fokozható - még rosszabbul és lassabban játszott, mint a Hamburg ellen. Egyszer megnézném egy test test elleni összecsapását Sándor Tamással, valószínűleg 24-szeres gyorsításban nem tűnne lassításnak.

A meccs mélypontját azonban ők így is csak a Duna Tv Léderer Ákosnál is alkalmatlanabb kommentátorával, Melczer Zsolttal megosztva jelentették. Melczer az életrajza szerint 10-12 éves kora óta szeretne sportriporter lenni, de szegénynek ez mostanra sem jött össze. Kínosan hosszú perceken át, és több alkalommal is keverte a két csapatot, "a Honvéd támadását Tóth Balázs állította meg", mondta például egy, a Honvéd-balbekk Tóth által lefékezett diósgyőri próbálkozásnál. Reméljük, legközelebb súlyemeléssel próbálkozik majd, ott nemigen lehet hibázni.

És azt is reméljük, hogy a Honvéd összeszedi magát - jó, most nem volt itt Benjamin és Abraham, akik az elefántcsontparti válogatottal olimpiai selejtezőt játszottak Szenegál ellen, és nyertek is 2:0-ra -, különben a Van de Vaarttal tuningolt Hamburg egy meccsen összehozza azt a hétgólos különbséget a két csapat között, ami néhány éve a Leverkusennek kellett.

Szólj hozzá!

Címkék: cannavaro nb1 diósgyőr pomper léderer vincze gábor bárányos melczer zsolt tóth balázs honvéd hamburg hercegfalvi

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr14148299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása