HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Szabad Nép Sport

2007.08.23. 14:09 Kültelki Mágus

"Hosszú évek böjtje és megannyi kudarc után remek teljesítményt láthattak a nemzeti csapattól a szurkolók... Elkerülhető gólt kapott válogatottunk, ám ez sem törte meg a magyar csapat lendületét és önbizalmát. S ez utóbbi igen nagy szó! (...) Innen kell és lehet tovább fejlődni, továbblépni, hogy ezt az örömöt a szurkolók tétmeccsen is átélhessék".

A magyar-olaszt követően idézett sorok nem az MLSZ honlapjáról, nem a szövetségi kapitány értékeléséből, nem az MLSZ elnökének nyilatkozatából származnak. A Nemzeti Sport tudósításából idéztünk, és már vártuk, hogy a következő oldalon Rákosi Mátyás elvtárs vagy a Párt központi választmányának dísztáviratát is olvashatjuk, de nem. Pedig a nálunk nem fiatalabbak számára már örökre csak Népként rögzült Sport most igazán Népes stílusban volt, Szabad Népesben.

1 komment

Címkék: nemzeti sport mlsz népsport magyar olasz szabad nép

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr96146959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocahontas · http://pocahontas 2007.08.23. 15:03:55

ja, a Szuszában pedig nem ehhez a stílushoz szoktak hozzá a népsportos újságírók.
süti beállítások módosítása