HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Rangadó! Rangadó! Rangadó!

2007.08.23. 14:17 Kültelki Mágus

Hogy a magyar-olasz jelentette mámorban el ne sikkadjon a lényeg: csütörtökön 17.30-kor Lindab Törökbálint-FTC meccs lesz a Magyar Kupában. Csak selejtező, de az NB II-ben még veretlen Fradi szerintem meglepi a dinamikus, Kilik, Bábik és Csintalan nevével fémjelzett törökbálinti csapatot.

A meccs Budaörsön lesz, az Árok utcában, aki siet, még időben odaér, hogy láthassa, amint Fitos befűzi Tordait, Danczák indítja Medgyesit, vagy éppen Gárdosi hárítja Deme bombáját. Hogy ki melyik csapatban játszik a fentiek közül, nem árulom el, tessenek elmenni, és megnézni.

3 komment

Címkék: ftc magyar kupa törökbálint

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr25146970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocahontas · http://pocahontas 2007.08.23. 14:46:21

"az NB II-ben még veretlen Fradi" :) miért, hány forduló volt az enbékettőben, kettő?

Kültelki Mágus · http://labdarugdosgato.blog.hu 2007.08.23. 14:50:05

Nem az számít, hanem a töretlen, fiatalos lendület. És persze a szemét MLSZ, amely igaztalanul, jogtalanul, csúnya galád módon száműzte a többre hivatott Fradit az NB II-be, ahonnan ennek a többre hivatott Fradinak az igazságtalanság okozta törés miatt nem is sikerült egyből az első évben visszakerülnie.

pocahontas · http://pocahontas 2007.08.23. 15:08:12

na, majd most! hisz még veretlen a Fradi. leigazolják (1 kivétellel) a 95-ös csapat többi tagját, és garantált a feljutás!
süti beállítások módosítása