HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

A Fehérvárt az MLSZ ejti ki a kupából?

2007.11.05. 15:55 Kültelki Mágus

Aki nagyon nem tudja, mit csináljon, és szereti reménytelen időben meglett férfiemberek reménytelen küzdelmét nézegetni, kedden és szerdán nyolc remek kupameccsből válogathat. A sorozat a Borsod megyei rangadóval indul, a Diósgyőr az első meccset 3:1-re megnyerő NB II-es Kazincbarcikát fogadja.

A parádé szerdán folytatódik. Délután fél kettőkor zárt kpus hangulatban játsszák a Nyíregyháza-Gyirmót meccset (az első körben a Gyirmót nyert 0:2-re), majd jön a többi: öttől Integrál-Szekszárd (4:0), Debrecen-Kaposvölgye (5:2, de a Kaposvölgyénél feltűnt egy, a hétvégén mesternégyest lövő középpályás), Vasas-Putnok (3:1), Sopron-Honvéd (1:2), Kaposvár-FTC (2:2), Fehérvár-Győr (1:1). Tévéújságot még nem láttunk, de nem lepődnénk meg, ha a sporttévé a kaposvári meccset adná, ahol a Fradi bármilyen döntetlennel továbbjutó.

A mi, némileg módosított tippeink a továbbjutásra: Kazincbarcika, Integrál, Debrecen, Vasas, Honvéd, FTC, Győr, Nyíregyháza. A szabolcsiakban és a Fradiban bízunk legkevésbé. A fehérváriak is meglephetik a világot, ám ehhez két nappal Loki elleni a bajnoki meccs után kell összeszedniük magukat. Nem is értjük, mire ez a nagy sietség, miért nem lehet egy későbbi időpontban lejátszani a kupameccset, vagy ha nem lehet, akkor miért nem egy másik, a kupában nem érdekelt páros játszik hétfőn.

5 komment

Címkék: jóslat beharangozó magyar kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr75219227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bala 2007.11.05. 19:14:30

Miaz, hogy kiejti az mlsz? Nem értem, egy élsportoló miért nem tud három nap alatt két meccset játszani? Nem áll helyre a pulzusuk, vagy mi?

gezinho 2007.11.05. 20:30:53

Hajrá Diósgyőr!!! Behúzzuk -4ről is. DVTK a LIgakupa, majd a MK győztese! Gyertek a meccsre minél többen!

szpartak 2007.11.05. 20:33:18

itt jegyezném meg, hogy a Szpari is két nappal az MTK elleni hétfői meccs után játszotta a Gyirmót elleni odavágót, ráadásul úgy, hogy utána kb. két hétig nem volt bajnoki forduló sem...

Laci 2007.11.05. 21:59:54

Az NBA-ban akár 2 meccset is lejátszanak 2 nap alatt sőt...
nehogymár netudják kipihenni magukat a srácok.
gezinho: DVTK? áruld már el nekem mitkeres 8 kameruni egy magyar csapatban?
mészöly is megmondta...

Kültelki Mágus 2007.11.06. 20:38:45

bala: az a kifogásolható, hogy a Fehérvár 48 órát (sem) pihen a meccs előtt, míg a Győr 96 órát. Ilyen rövid idő alatt nagyon nem mindegy, hogy szombat kora délután vagy hétfő este után játszik a csapat szerdai meccset.
süti beállítások módosítása