HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Hamburg: emberhátrányban kezd a Honvéd

2007.08.30. 20:18 Kültelki Mágus

Fontos meccs lesz ez az egyesületnek - ezzel a címmel harangozza be honlapján a ma esti Hamburg-Honvéd meccset a német csapat. Rendben, ők az esélyesek az UEFA Kupa utolsó selejtetzkörében, szóval van miért izgulniuk.

Supka Attila, a Honvéd edzője mindenesetre igazán sportszerű, legalábbis annak tűnik az összeállítás alapján. Míg Budapesten a Hamburg játszott Rafael Van der Vaart nélkül kvázi emberhátrányban, most ő adott egy emberfórt Huub Stevensnek. A Honvéd hivatalos honlapján megjelent összeállítás szerint ugyanis a két belső középpályás Vincze Gábor és Bárányos Zsolt lesz. Bárányos volt a leggyengébb Honvéd-játékos a Hamburg elleni első meccsen, míg Vincze Gábor két Diósgyőr-gólban volt benne a hétvégi bajnoki meccsen, és azért nem többen, mert a miskolci csatárok időnként még nála is bénábbak voltak; nem csoda, hogy a meccs után az azért nem olyan retentően kritikus Nemzeti Sporttól is csak 3-ast kapott.

Persze azon a meccsen 2:2 lett a végeredmény, márpedig azzal a Honvéd most továbbjutna - szóval lehet, hogy Supka csak babonából döntött Vincze mellett. Észérveket legalábbis nem tudunk.

3 komment

Címkék: uefa kupa van der vaart supka vincze gábor bárányos huub stevens honvéd hamburg

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr73153233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.08.31. 10:23:46

Én sem értem ezt a Vincze dolgot. Pedig még a Sport TV-ben is sztárolták, ha szóba került a neve. A Kispest vezeti a bajnokságot. Nem sokáig, mert akár magyar mezőny, akár nem, ezzel a kerettel nem lehet bajnokságot nyerni, még itthon sem. Ahogy korábban említettem, most kezdenek komoly ellenfelek is az útjukba kerülni és szépen el is hasalnak. De a Hamburg elleni párharc első meccsén le a kalappal előttök. Testszett, gratula nekik. Akkor megleptek, de a 2. meccs során kiábrándítottak.

retro 2007.08.31. 14:38:41

A Kispest kipukkadt. Volt négy könnyű meccse, azt bárki megnyerte volna, de az egyébként gyenge Újpest már kicsinálta őket. A végén a nyolcban sem lesznek benne, ha továbbra is Bárányossal, Vinczével, Herczegfalvival játszanak. Meg kellett volna tartani Bogdanovicsot, ha már olyan sok ott a pénz, meg kellene egy rendes edző.

Kültelki Mágus 2007.08.31. 22:38:07

Hercegfalvival szerintem nincs semmi baj, de Bogdanovicsot tényleg kár volt veszni hagyni melőle.
süti beállítások módosítása