HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Afromagyar foci

2007.08.16. 15:44 Kültelki Mágus

Beindult a nagyüzem, a ligakupában szerdán pályára lépett a magyar elit, és rögvest be is bizonyította, mennyire veszi komolyan az egészet. A komoly csapatok semennyire - pontosabban nem a felnőtt keretek tagjait terhelik tovább, hanem lehetőséget biztosítanak a bizonyításra a fiataloknak, a komolytalanok viszont lelkesek, mint Gyurcsány, ha meghallja a reformdinamika kifejezést.

Az MTK-ban szerencsére kipróbálhattak néhány fiatal játékost - nem tudom, érettségizett korúaknak van-e esélyük a felnőttcsapat keretébe kerülni Garaminál -, meg is szenvedtek a kutyaütő Tatabánya ellen. Az újpestieket hétfőn a Kaposvár, most a Fehérvár alázta, szerencséjük, hogy Dombóvárnak vagy Szászvárnak nincs legalább magyar szinten élvonalbeli csapata.

Figyelemreméltó, hogy a Debrecen tartalékcsapata kikapott a Diósgyőrtől, de Sidibe és Kouemaha nélkül. A Vasasnak négyet rúgott a Nyíregyháza, ebből hármat a kameruni George Menougong szerzett. Miután nemrég Vasziljevicset és Alvest lehetett dicsérni a Kaposvárnál, emellett a Diósgyőr Ebala és Victor összjátékából szerzett vezetést a hétvégén, az NB II-es Fradi legjobb játékosának a Honvéd-kölcsön Ndjodó ígérkezik - és ha már Honvéd: a kispestiek hétvégi három góljából kettőt Abraham lőtt -, látható, hogy egy ügyes migrációs politikával össze lehetne itt ütni egy nem is rossz kis válogatottat.

2 komment

Címkék: tatabánya debrecen nyíregyháza victor kaposvár ftc fehérvár fradi vasas mtk dombóvár ligakupa honvéd diósgyőr vasziljevics alves garami szászvár sidibe kouemaha menougong ebala ndjodo abraham nb2

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr22141629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.08.16. 21:34:28

Hova ment el a Bozsik-program, az utánpótlás nevelés pénze? A végén bocsánatot kell kérni Mészölytől a "alighogy lejöttek a fáról...." komment miatti eltávolítás miatt.
Ha a nagy Kuntakinte megérte volna....

DaHintermeierhans 2007.08.16. 22:29:40

ÁLÉ, ÁLÉ, ÁLÉÁLÉÁLÉ CS.A.K. A KISPEST MINDÖRÖKKÉ, HAJRÁ VÖRÖSFEKETÉK!!!
süti beállítások módosítása