HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Az MLSZ sem hitt a Honvédban és az MTK-ban

2007.08.14. 16:19 Kültelki Mágus

Akinek nincs elege a magyar fociból, az kaphat most az arcába rendesen. Nemcsak NBI-ünk van nekünk most már, hanem indul az élcsapatok bajnoksága vagy micsoda is, én inkább ligakupának hívom. Az elnevezés már eleve jó, elhiteti mindenkivel - legalább az indulók közül -, hogy vannak nekünk élcsapataink, nem is kevés, 16.

A kupasorozat elvileg ma rajtol, de valójában persze nem.

Az iszonyúan sűrű játéknaptár miatt ugyanis a Honvéd-Paks meccset már a múlt héten lejátszották; 4:2 lett a kispestieknek, ha ez érdekel bárkit is (a helyszínen kábé 500 embert érdekelt). Azért kellett azt a meccset előrevinni, mert az MLSZ láthatóan nem hitt abban, hogy az UEFA-kupában induló csapataink átgázolnak moldáv és örmény ellenfelükön, ezért a második selejtezőkör időpontjára tette a nyitófordulót. Az MTK hozta is az elvárt kötelezőt, a Honvéd azonban megtréfálta a szövetséget, így ők nem szerdán játszanak a Paks, hanem csütörtökön a Hamburg ellen.

Az elv ettől még szép, reméljük, jövőre már az első selejtezőkörre is inkább valami hazait szerveznek, az úgyis sokkal viccesebb.

4 komment

Címkék: mlsz uefa kupa paks mtk ligakupa honvéd

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr44139905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.08.15. 14:24:58

Én legszívesebben hinnék a Honvédban. Néhány éve a Debrecen is kiverte a Wolfsburgot ugyanebben a kupasorozatban. De sajnos ez a Honvéd még egy magyar csapattal is alig bír. Az, hogy az élen állnak (és az UEFA-ban is bent vannak), csak annak köszönhető, hogy még csak gyengébb csapatot kaptak a sorsolásnál. A bajnokságban majd szépen visszacsúsznak, oda ahova valók. De én azt mondom: Hajrá Honvéd! Mutassátok meg nekünk!

Kültelki Mágus 2007.08.15. 14:41:15

Majdnem, csak Tbilisziben és fosztogatnak. Nem verte ki, csak megverte: itthon a Loki nyert 2:1-re, kinn a németek 2:0-ra, és ők mentek tovább.
Arra szerintem élő ember nem is emlékszik, mikor vertünk ki mi utoljára német csapatot bármelyik kupából.

Frigo 2007.08.15. 14:45:22

Igazad van, bocs a hibáért.

DaHintermeierhans 2007.08.16. 22:39:08

ÁLÉ, ÁLÉ, ÁLÉÁLÉÁLÉ CS.A.K. A KISPEST MINDÖRÖKKÉ, HAJRÁ VÖRÖSFEKETÉK!!!
süti beállítások módosítása