HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

László Csaba odacsap

2007.11.11. 16:31 Kültelki Mágus

A mindig jólértesült sportbulvárlap szerint a Fradi volt edzője három év után beleunt a várakozásba, hogy megkapja az Üllői útról még neki járó 20 millió forintot, és bírósághoz fordult. A Fradinál még örülhetnek is egyébként, mondhatta volna azt is az ügyvédjének, hogy törje el a lábukat, tőle az sem lenne meglepő.

László Csaba azt mondja, megérti a klub nehézségeit, és már többször beleegyezett a kifizetés átütemezésébe, de most már elég. Igaza van. A 20 millió forint jár neki, ezt senki nem vitatja. 41 meccsen ült a Fradi kispadján, ez több mint hatvan óra, nagyon sok ám ennyi magyarfocit megnézni, már ezért megérdemelné. Igaz, a 41-ből csak 19 meccset nyertek meg – bár vele legalább még egy kupadöntő összejött –, de sebaj, nem minden az eredmény.

Szóval László Csaba, az ugandai mágus is csak egy ember, aki ha nem töret lábat, pénzből él. Bár nem tudom, hány ugandai új shilling, de gyanítom, jól kiegészíti majd a szövetségi kapitányi fizetését ez a húsz milla. Amit biztosan meg is fog kapni, a régi tartozásokra az Üllői úton mindig akad egy-két tízmillió, hogy a felszámolást megússzák.

9 komment

Címkék: ftc tartozás lászló csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr68225398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2007.11.11. 17:46:19

Lassan Schlosser Imre örökösei is bejelentkeznek azért az összegért, ami miatt a neves ős elhagyta a Fradit és az MTK-hoz igazolt. Szegény Fradi meg hajtogathatja, hogy még nem jött meg az igazolási díj a Honvédtól Budai és Kocsis után, az MLSZ nagyhatalmú urait és a lassan százéves Barcs Sándort ez nem fogja meghatni.

Lászlo Csabda 2007.11.11. 17:49:31

Szeretném megkapni a 20 misimet amiért a Fradinál meg sem dolgoztam. Bár annak idején nagyon hangoztattam, erdélyi magyarként mindig is fradista voltam (kivéve amikor steauás).

Ugyan semmit nem kaptam és a Fradi is végnapjait éli, engem ez cseppet sem érdekel. A szerződés az szerződés, tojok ha egy magyar csapat megszűnik, csak nekem erdélyi magyarnak legyen meg az el nem végzett munka után a pénzem. A többi engem nem érdekel.

Elvégre magyar vagyok!

debian 2007.11.11. 19:21:26

\"Bár nem tudom, hány ugandai új shilling\"
Dollarban kapja, a primiumot pl. keszpenzben adjak a kezebe. Egy helyi ujsagban lattam. Nem ugy mint itthon...

hombre77 2007.11.11. 21:12:41

Jaj drága fradista barátaim!

Miért szapuljuk László Csabát? Azért miért nem balhézik egyikőtök sm, hogy a nagyszerű Lipcsei Péteretek minden hónapban megkapja a pár gurigáját??? Ő talán mgdolgozik a pénzéért??? Hagyjuk már! Ti mindenkire ki vagytok akadva, aki pénzt akar látni a Fraditól - olyan pénzt, ami jár neki!!! Majd amikor a bíróság úgy dönt, hogy fizetni kell, akkor majd hirteln találni fognak pénzt, amiből kifizessék, hiszen bedönteni nem akarják a Fradit. Ilyen egyszerű ez! Így megy ez az egész Fradiban, annak idején (is) Maglódi meg Németh András is mindig megkapta a nem kevés pénzét, míg a kézislányok már hónapok óta nm láttak egy kanyit sem! Úgyhogy nem sírni kell, hanem a Titeket (is) megvezető vezetőket kellene kisöpörni!

Advocatus Diaboli 2007.11.12. 00:50:29

Szelektív amnézia...? László Csabával az UEFA-ban Millwall kiverése, 1-1 a Feyenoordal, győzelem a Hearts otthonában...A lábeltörős sztori meg egyszerű kacsa, a stadionban lévő kb 8-10.000 emberből 1, azaz egy tanusította, hogy ilyet hallott, mégpedig Imre Matyi, az nb1.hu főszerkje...Persze, az MLSZ-ben mit érdekli őket az unus testis nullus testis, még a római jogból fentmaradt jogelv...1 szava a maradék 10 ezerrel szemben...Ráadásul LCS-hez közelebb voltak jópáran, de senki sem hallott ilyesmit.
Mellesleg elképesztő, mennyire értesz a focihoz, hisz nézeted szerint egy edző munkája annyiból áll, hogy meccseken ott van a csapattal...Sokat sportolhattál...Persze, gondolom a zsebhoki már profin megy, meg a számitógépes játékok...Bohóc.
László Csaba elég sokat várt a pénzére, ami szerződés szerint jár neki (jaj, már megint ezek a jogi furfangok, szerződés, munkajog meg miegymás, tudom, izgisebbek a PC játékok...).

Érdeklődő 2007.11.12. 02:46:22

Ide miért nem lehet írni? Miért törlik ki?

rexter 2007.11.12. 02:50:24

tokjo lenne kedves blogiro ha elfelejtened a Fradit es nem cikkeznel rola. bar biztos jolesik a szaros labadat a Fradiba torolni mint mindenkinek, index anyank is mindig belinkel ha a Fradirol van szo, de azert megis, vegyel vissza. irjal a csudalatos nb1s csapatokrol amit akarsz, kurvara nem fogsz vele vihart kavarni.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2007.11.12. 08:29:35

Hmm, vannak itt egypáran akik nem értik a humort...
Gyerekek, ha valami szar és kifigurázzák, azon még nem kell besértődni! Most mondjam azt, hogy a "szívemcsücske Honvéddal" sem bánik kesztyűs kézzel, mégis kellemeset kuncogok rajta? Kell ez valóban?
Addig jó, amíg nevetni tudunk - addig van magyar foci.

Elit 2007.11.25. 21:33:18

Hallottátok ma ezt az embert,amikor a sorsolás volt?
"valami meccsen vagyok"'..
Hja,ez egy senki egyébként.László csaba soha
ne sírjál!soha ne sírjál!Csak az UTE!!
süti beállítások módosítása