HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Jövőbelátó: mi lesz a 10. fordulóban?

2007.09.28. 15:10 Kültelki Mágus

Szűkszavú leszek, mint Gyurcsány Ferenc, ha Zuschlag Jánosról kérdezik. A bajnokság harmadához érkeztünk, az élmezőny hétfőre úgy összetorlódik, mint a Váci út péntek délután. És egy kicsit bővebben:

ZTE - Vasas
A zalaegerszegiek elveszítették Waltner Róbertet, és ezzel – Kispesten legalábbis úgy tűnt – a hitüket és az elképzeléseiket is. A Vasas ugyanakkor otthon a Siófok ellen mutatott borzalmasan gyenge játékot. Mindkét öltözőben abban reménykedhetnek, hogy rosszabb már nem jöhet.
Tipp: 1 - 40%, x - 35%, 2 - 25%.

Újpest-Sopron
Az újpestiekkel óvatosan kell bánni a REAC elleni idegenbeli döntetlen – és a szezonban elszenvedett sok más meglepő pontvesztés – miatt. De a pénz nélküli, cserében két edzővel is rendelkező soproniak ellen győzni kell, különben néhány ultra előbb-utóbb átfesti a kerítést bosszúból zöld-fehérre.
Tipp: 1 - 60%, x - 30%, 2 - 10%.

Paks-Fehérvár
Ha a fehérváriak tényleg sztrájkolnak, fix egyes. Ha mégsem, vagy nem mindenki, akkor fix kettes, Gellei Imre paksi feltűnése ellenére is. De szerintem Vidi-városban akad egy kis pénz gyorsan valahonnan, így inkább kettes.
Tipp: 1 - 25%, x - 35%, 2 - 40%.

Kaposvár-Győr
A győriek meglepő magabiztossággal verték a Fehérvárt (ki tudja, Kollerék lélekben talán már akkor is sztrájkoltak). A kaposváriak a mezőny egyik fix középcsapata, amely meglepő győzelmekre és meglepő vereségekre egyaránt képest. A múlt héten eléggé elverte őket az MTK, a győzelemre most sincs sok esélyük, de egy döntetlen összejöhet.
Tipp: 1 - 20%, x - 45%, 2 - 35%.

DVTK-REAC
A diósgyőriek még Tatabányán sem tudtak nyerni, a REAC még az Újpest ellen is csinált egy döntetlent. Ez alapján az ember hajlamos lenne könnyű szívvel beírni a 2-est, de figyelem: a korábban balatoni, most szegedi Diósgyőr ezúttal összekapja magát.
Tipp: 1 - 40%, x - 40%, 2 - 20%.

Siófok-Nyíregyháza
Végre eldőlhet a nagy kérdés: Nyugat vagy Kelet? Az újoncok csatájában papíron a szabolcsiak az esélyesebbek, de ha a hazaiaknál marad még 11 játékos, aki pályára léphet, akkor elcsíphetnek egy pontot.
Tipp: 1 - 25%, x - 40%, 2 - 35%.

Debrecen-Tatabánya
Országos egyes, csak a gólkülönbség a kérdés. A tatabányaiak egyetlen esélye, hogy lesz egy skótbíró szintű idióta, aki lesállás vagy más hasonló szituáció miatt kiállít 4-5 debrecenit. Ideális esetben hatot, és akkor vége a meccsnek, megvan az első tatabányai győzelem. Ezenkívül csak akkor lehet esélyük a pontszerzésre, ha a debreceniek elbízzák magukat, és csak a cipőjüket küldik a pályára.
Tipp: 1 - 60%, x - 35%, 2 - 5%.

MTK-Honvéd
A forduló rangadója, az 1. és 2. helyezett csatája, satöbbi. Nem csoda, hogy tévémeccs lesz (emellett ZTE-Vasassal büntet a Duna tévé, és azt hiszem, szombaton az Újpest-Sopront adja a Sport1/2). Az MTK még veretlen, idegenben a Honvéd is, a kispestiek ugyanakkor a gyengécske Siófok ellen is szenvedtek a bajnokságban, miközben Garamiék az imponáló kaposvári 3:0 után leégtek a kupában. Most egy nagyon kicsivel esélyesebbnek tűnnek, és ha tényleg nyernek is, akkor az élre léphetnek, miközben mögöttük akár hat csapat is lehet 5 pontnyi távolságon belül (de minimum lesz egy olyan élmezőn, hogy 22/22/20/19 pont, feltéve, hogy az Újpest és a Loki nem botlik). Ha döntetlen lesz, akkor marad élen a Honvéd, a Loki, ha nagyon nyer, felléphet a második helyre.
Tipp: 1 - 35%, x - 30%, 2 - 30%

1 komment

Címkék: jóslat nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr83179825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocahontas 2007.09.28. 16:05:15

hahó!! és mit mond Nostredamus????
süti beállítások módosítása