HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Kinek szurkol most a magyar?

2007.09.26. 16:00 Kültelki Mágus

A nemzet csapata a nemzet lelki és szellemi vezetőjének csapatával játszik a nemzet kupájában. Felcsút-FTC meccs lesz, mit csináljon most az igaz magyar?

A Magyar Kupában Orbán Viktor Felcsútja – Orbán most már a klub elnöke is – szép kis sorozatba szaladt bele. Előbb Orbán Viktor szívének Újpestjével kellett játszania, és miután 3:1-re sikerült nyernie – a hírek szerint a játékvezető aktív közreműködésével – most megkapta a nemzet csapatát.

Kinek, minek szurkoljon ilyenkor egy igaz magyar ember? Annak, hogy nyerjen az Orbán Viktor vezette Felcsút, és jusson el egészen a nemzetközi kupaszereplést biztosító MK-győzelemig? Mert ezzel is lehetne bizonyítani, hogy az ország sorsát vissza kell adni azok jó kezébe, akik mernek nagyot álmodni, és nagy csapatot csinálni. Pláne, hogy miközben a kis Felcsút vitézkedik a kupában, mit csinál a nagy Pápa, Gyurcsány szülővárosa, megerősítve Szűcs Lajossal, Kapiccsal, Welton Silvával? Ez az igazi, európai értelemben vett kistérségi felzárkóztatás, mondhatnánk, miközben szívünk meglengetne egy Felcsút SE-s lobogót a Feyenoordére erősen hajazó címerrel. Itt is vannak, tessenek hasonlítgatni:


Na de kérem, az igaz magyar ember mégsem szurkolhat másnak, mint az FTC-nek, menjünk csak be a Budapest táblát elhagyva bármelyik kocsmába, megmondja azt nekünk bárki. És hát miközben a Felcsútnak azért jól megy a bajnokságban – nagy ott a versenyfutás a Halival és a Pápával, szegény kis Barcs viszont kipukkadt, mint az eltűnt felcsúti labdák –, addig szegény Fradi jobban szenved, mint egy kisgazda képviselőjelölt Diósgyőrben vagy Ózdon. Az rendben, hogy 500 napja nyertek utoljára NB I-es meccset, de attól NB II-est most már lehetne lassan. És miután már az NB I-es Paksot is elintézték, egy nagy meneteléssel bizonyíthatnák, hogy ott a helyük a magyar foci élvonalában.

Szóval nagy dilemmában van a magyar. Kész szerencse, hogy Tamási (Dávid Ibolya) és Kalocsa (Semjén Zsolt) már nincs versenyben. Akkor lennénk csak nagy bajban, ugye, Csintalan úr?

8 komment

Címkék: gyurcsány pápa orbán viktor dávid ibolya semjén zsolt felcsút ftc haladás újpest tamási kalocsa magyar kupa paks szűcs lajos kapic welton silva

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr96177695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasné 2007.09.26. 16:57:45

ehj Mágus, legalább addig tedd le a Bolgárúr könyvét, amíg Orosz Jóskát meghallgatod a rádióban

king_one 2007.09.26. 17:15:23

a paksot jól elintézték egy ikszel :D

nadivereb 2007.09.26. 17:40:35

Én is néztem, hogy a Feyenoordéra hasonlít a címer, és elsőre nem is értettem, hogy miért pont ezt a jellegtelen címert kellett lelopni. Akkor már koppinthattak volna a Newcastle-címerről, az legalább jól néz ki. Amúgy egyik csapatnak se szurkolok, essenek ki mindketten!

Sebhelyesfarku 2007.09.26. 19:14:22

Szurkoljon mindenki a Maccabi Tel-Avivnak, az a "médiának" is tetszeni fog.

bélabá 2007.09.26. 19:35:33

csak a hapoel, ejjao!

Laszlooo 2007.09.26. 21:44:59

Urbán!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2007.09.26. 21:46:33

Semjénnek semmi köze kalocsához....szinte egy percet nem töltött itt hivatalos minőségben. Nem hinném, hogy képben van arról, hogy mi a pálya Kalocsán. Egyébként nem a kalocsai szavazók választották meg, mert a városi kb17 szavazókörből 15-ben elverték, mint libaszart a jégeső. A környékbeli falvak választották, mert ő "rendesbecsületeskereszténypolgárimagyarzember". Amugy jó az írás, és CSAKAKISPEST!!!!

akasztó fc · http://www.amoba.hu 2007.09.27. 00:15:31

az igaz magyar a gázszernek szurkol
süti beállítások módosítása