HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Rettegj, Gera Zoli!

2007.09.15. 22:49 Kültelki Mágus

A francia UEFA-elnök megígérte, közbenjár, hogy ne tiltsák el a török-magyar meccsen kiállított magyar játékost. Szegény Zoli.

Platini, tudják, az európai foci Gyurcsány Ference, az elnökké választása előtt ugyanis azzal kampányolt, hogy megkönnyíti a kisebb országok csapatainak a nagy pénzeket jelentő Bajnokok Ligájába jutást. Aztán, ahogy elnök lett, az ötlet ment a süllyesztőbe, vagyis néha felvetődik egy-egy teljességgel kivitelezhetetlen megoldás, aztán minden marad annyiban.

Aztán Platini elnök vezetésével az UEFA, szintén a kis országok támogatásának a jegyében, majdnem a horvát-magyar pályázatnak adta a 2012-es Európa-bajnokság rendezési jogát. Emlékeznek, tényleg csak egy hajszálnyi, a 12 tagú testületben 12 szavazatnyi különbség volt végül a győztes lengyel-ukrán és a vesztes horvát-magyar pályázat között. Pedig Kistelek Jogszerű István szerint azt is megígérték nekünk, de nagyon (ígéretekkel egyébként is jól állunk, Rieb Györgynek befektetők sora tett ígéretet a Fradira, úgyhogy hétfőtől biztos minden rendben lesz az Üllői úton, még ha most nem is úgy tűnik).

Ígéretekkel tehát tele a padlás – ha már a szép játékra, az izgalmas meccsekre, a normális, átlátható gazdálkodásra és a nemzetközi sikerere még várnunk kell néhány évet –, de ezek az ígéretek nem sok jóval kecsegtetnek: általában épp az ellenkezőjük történik.

Szóval Gera Zoli, rettegj: ha Platini megígéri, hogy segít, te az életben nem lépsz pályára válogatott meccsen!

Szólj hozzá!

Címkék: kisteleki gera platini ígéret török magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr56166472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása