HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

De mi történt Tónival?

2007.08.31. 22:29 Kültelki Mágus

Vissza a Vasast Kecskemétre! De azonnal! És a diósgyőri Balatont is! Csúcsmodern edzőcentrum, műfüves pálya a Mészöly Fáróllejött Kálmánról elnevezve, százmilliós beruházás – ezeknek, ezért? Ezért még pontot sem szabadna adni senkinek, ha színház lenne, még a belépőjegy árát is visszakövetelhetné az igényes publikum.

El kellett telnie a Milan-Sevilla meccsből egy órának, hogy magamhoz térjek azután a borzalom után, amit a Vasas-DVTK meccs jelentett (és ami miatt azt sem tudtuk meg, életem párja nagy bánatára, hogy mi történt az RTL Klubon Tónival). A 60. perc után a cseréken kívül semmi, de komolyan semmi nem történt, hacsak azt nem számítjuk valaminek, hogy Lázok úgy 14 méterről kábé 20 méterrel fölé lőtt.

Tavaly az FTC, mint utólag kiderült, jogtalan kizárása után egy háromtagú bizottság, benne a Vasas legendája, Mészöly Fáróllejött Kálmán, aki még a szolid niggerezés előtt, úgy döntött, hogy a Fradi helyett a 2003-ban még az NB I/B-ből is kizárt, és akkor csak a kecskemétiektől megvásárolt jogon másodosztályú, feljutása után botladozó, majd ismét kieső Vasas induljon az NB I-ben. Jah, ha Pásztor József dönt, akkor a Békéscsaba a befutó, így van ez, belterjes kis ügy ez a magyar foci.

A kecskeméti Vasasnak most már nagy céljai vannak: meszerezték az ingatlant – hamarabb, mint Várszegi az MTK-ét, hamarabb, mint a Fradi összes befektetője az Üllői úti szentélyt –, kiebrudalták onnan a kínaiakat, lesz komplex irodafejlesztés, sportberuházás, csarnoképítés.

Csak, hogy Poldi bácsitól kölcsönözzünk, csak az a szép, jó foci, az fog hiányozni, most legalábbis úgy tűnik.

1 komment

Címkék: ingatlan várszegi mészöly ftc vasas mtk diósgyőr lázok

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr25154349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocahontas 2007.09.01. 12:20:57

és ne felejtsük el, hogy Mészőlykálmán úgy döntött a vasas feljutásáról, hogy akkor már a fia, Mészőlygéza volt a piroskékek "mestere". (merthogy ebben az országban valamér szeretik mesterezni az edzőket - ricsi barátunk hívatta így magát, no nem is vitte semmire.) szóval a vasas feljutása nagyon gusztustalan húzás volt, csak mivel akkor mindenki a fradival volt elfoglalva, valahogy elsiklottak a fent említettek mellett.
egyébként kb 5 éve nem nézem azt a sorozatot, de az engem is érdekelne: mi történt tónival? te tudod, Mágus?
süti beállítások módosítása