HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Nyilasi visszatér az Üllői útra

2007.08.30. 17:26 Kültelki Mágus

A méltatlan, igazságtalan kizárás második éve NB II-es FTC-t jelentősen megerősítik a közeljövőben - ígérte a délnyugat-thaiföldi aknakereső-gyártóval, kelet-macedóniai pénzügyi tanácsadókkal és vanuatui ékszerteknőc-nagykereskedők befektetőkkel is sikeresen tárgyaló Rieb György elnök a stadionból még ki nem tiltott 600-800 nézőnek.

Az elnök elmondta, a potenciális befektetők azt várják a csapattól, hogy ismét a régi híréhez méltón szerepeljen. Ennek érdekében ismert, a nemzetközi élmezőnyt is megtapasztalt játékosokat igazolnának az elmúlt évek elhamarkodott fiatalítási politikája helyett. Mint azt a Nemzeti Sport megírta, Gyepes Gábor és Lisztes Krisztián is visszatérhet az Üllői útra - Lisztes keddtől edz a Hajduk Split helyett a magyar NB II-ben -, ahol már most is ott játszik Mátyus, Dragóner, Lipcsei.

Csak remélni tudjuk, hogy az átgondolt erősítési hullám ezzel még nem ér véget. A védelembe a gólerős Gyepes mellé még jól jönne a kiegyensúlyozott Keller és a megfontolt Jancsika, a középpályára a csupaszív Ebedli és szemfüles Szokolai, elől a stlíusos Dzurják Csöpi, de a legnagyobb húzást az jelenheti, hogy a klubnál ismét Nyilasi Tibornak szánják a 8-as mezt.

És ha így sem jön össze a feljutás, jövőre megpróbálkoznak az aranylabdás Albert Flórival. Ácsorogni épp úgy tud, mint a nálam 40-50 évvel fiatalabbak, akiknek most van szerződésük.

 

3 komment

Címkék: gyepes ftc nb2 lipcsei nyilasi ebedli lisztes dragóner mátyus jancsika szokolai keller albert flórián

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr13153103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.08.31. 10:19:15

Lehet, hogy a Fradinak még a "magyar foci"-nál is több idő kell, hogy kijöjjön a gödörből. Apropó gödrök! A magyar foci gödörben van, de annak a közepén van még egy kis gödör sárral tele, na abban van most a Fradi.

opah · http://www.dentalimplantsinhungary.blogspot.com 2007.08.31. 11:11:38

én sem hiszek abban hogy a fradi egyhamar kikerülhet a gödörből. az egész vezetést el kéne küldeni és egy teljes szemléletbeli változásra lenne szükség.

kettesszektor 2007.08.31. 14:41:13

RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ, RIEB TAKARODJ
süti beállítások módosítása