HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Jánosháza és Sárosd is ringbe száll

2007.08.24. 16:10 Kültelki Mágus

Már a harmadik fordulót rendezik a Magyar Kupában, az embernek fel sem tűnt - leszámítva a Törökbálint-Fradi fővárosi rangadót -, hogy kettőt lejátszottak, aki tud róluk valamit, szóljon.

Augusztus 29-én már az élvonalbelinek mondott csapatok is játszanak, kivéve a nemzetközi kupába kijutott Debrecent, MTK-t és Honvédot. Mivel a háromből kettő már kiesett, az ő kiemelésük valószínűleg a tavalyi szezonért járó jutalom, és nem gyakorlati okai vannak.

De sebaj, nélkülük is maradt számos izgalom. Tököli Attilát most tétmeccsen is anyázhatják a Fradi-szurkolók, mert az NB II-es zöldek az oda tartó zöldeket kapták. Három megyeegyes csapat is belehúzott: a Sárosd a REAC-ot, a Hatvan a Vasast, míg a Jánosháza a szezon nagy mázlistáját, a Győrt kapta. De a legnagyobb érdeklődésel a Felcsút-Újpest meccset várjuk, kíváncsiak vagyunk, a felcsútiak Újpestnek szurkoló negyvenkét éves egykori üdvöskéjének most kiért dobog majd a szíve.

Az NB I-es (vagyis sörösligás) csapatok meccsei:

Mosonmagyaróvári TE (NB II) - Tatabánya
Celldömölk VSE (NB III) - FC Sopron
Jánosháza KSK (megyei I.) - Győri ETO FC
Bonyhád-Völgység (NB III) - ZTE FC
Szekszárd UFC (NB III) - BFC Siófok
Komlói Bányász (NB II) - Gabona Trans Kaposvár
BKV Előre (NB II) - Fehérvár FC
Sárosd NKSC (megyei I.) - REAC
FC Hatvan (megyei I.) - Vasas
FTC (NB II) - Paksi FC
FC Felcsút (NB II) - Újpest FC
Bőcs KSC (NB II) - Nyíregyháza
Eger FC (NB III) - DVTK

3 komment

Címkék: győr felcsút ftc újpest magyar kupa paks vasas reac tököli sárosd jánosháza

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr40147995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.08.24. 16:15:57

Sajnos elég kevés magyar meccset láthatok TV-ben, mert nincs Sport2-m, na nem mintha akkor megnézném őket. :) De azt elmagyarázhatnád, hogy miért a szezon mázlistája a Győr, mert nincs kedvem az összes érdektelen győri meccs összefoglalóját előkeresnem hozzá. :)

Kültelki Mágus 2007.08.24. 17:24:00

El fogom, legkésőbb holnap délelőtt, most nagyon sietek.

Kültelki Mágus 2007.08.24. 23:58:27

Szóval a győriekről korábban már írtam egyet, hadd idézzek onnan:
Idén nagy mázlival verték 2:1-re az utolsó előtti Tatabányát, egy kihagyott siófoki tizenegyest hozó meccsen nyertek 1:0-ra az újonc ellen, míg a ligakupában otthon kaptak ki a Soprontól.
És mi történt azóta? Ismét egy 2:1 a bajnokságban (úgy, hogy az ellenfél, a REAC, a 89. percben még egy hatalmas helyzetet kihagyott), valamint egy 3:2 a ligakupában. Igaz, utóbbi az MTK ellen, de a ligakupát enyhén szólva is komolytalanul vevő MTK ellen. Ennyi egygólos győzelem tényleg indokolja a szezon mázlistája címet, még ha talán nem is véletlen.
süti beállítások módosítása