HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Magyar, Hajnal hasad

2007.08.13. 16:27 Kültelki Mágus

Magyar, Hajnal hasad.

A magyar foci megint szép lesz, ez most már biztos. Bár a Honvéd csak két döntetlennel (de ha úgy nézzük, veretlenül) jutott tovább egy moldáv csapat ellen, miközben az MTK-t egy örmény ejtette ki (de ha úgy nézzük, csak idegenben lőtt góllal, és a kékek nyerték az idény eddigi egyetlen kupameccsét), és a Debrecen gólhelyzetbe sem került a sévdek ellen (de ha úgy nézzük, drasztikusan feljavul a Rabotnicski-meccs óta), nyugalom, emberek, magyar, Hajnal hasad.

Méghozzá két góllal is hasadt, nyomban a Bundesliga nyitó fordulójában, a Nürnberg ellen. Nyert is a Karlsrihe 2:0-ra, dagad a honfi szív.

Egész addig, amíg meg nem nézi az összefoglalót. A mi törpe Tamásunk előbb egy kapufáról lepattanó labdát pöckölt egy méterről a hálóba, aztán egy kapus kezéből kiejtett labdát négyről. Szóval két kihagyhatatlan helyzetből lőtt gólt.

Magyar, Hajnal hasad.

3 komment

Címkék: hajnal bundesliga potyagól idegenlégiós

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr62139015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigo 2007.08.14. 10:48:39

Béla királyunk méltó utóda lehet! :)

pocahontas 2007.08.14. 13:25:42

magyar focistának nincs olyan, hogy kihagyhatatlan :)

DaHintermeierhans 2007.08.16. 22:40:30

ÁLÉ, ÁLÉ, ÁLÉÁLÉÁLÉ CS.A.K. A KISPEST MINDÖRÖKKÉ, HAJRÁ VÖRÖSFEKETÉK!!!
süti beállítások módosítása