HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Bizakodás, megdolgozás, szőrös rombusz

2007.08.17. 02:04 Kültelki Mágus

A Honvéd-Hamburg meccs gyors lapszemléje

- "Honvéd-Hamburg 0-0, Bizakodva várhatják a visszavágót" - írja az nb1.hu. A tudósító valószínűleg lenn rekedt az UTE büfében, mert így kezd: "Igazi ziccerig egyik csapat sem jutott a mozgalmas mérkőzésen." Cserében viszont az oldal fotót hoz a kispesti szurkolók által  néhány szőrszál rajzával kidekorált, rombusz alakú hamburgi címerről. Mivel Hemingway még azt is lefestette a stadionban, hogy "nőt cserélhetsz, de csapatot soha", bele sem akarok gondolni, mit kapnak a grafikus kedvű szurkolók.

- A Nemzeti Sport Online szerint "Nagyon keményen megdolgozott Supka Attila csapata a döntetlenért", de "nehéz visszavágóra számíthat Supka Attila együttese, amely az első mérkőzésen tartásáról tett nem kis tanúbizonyságot."

- UEFA-Kupa: Honvéd-Hamburg 0-0 Tíz percig uralta a meccset a magyar csapat.Kérdés, fizet-e ezért a tulajdonos? - írja az Index, emlékeztetve arra, hogy a himnuszíró bonbonos Hemingway állítólag 11 milliót ajánlott, ha a Honvéd bátran, támadó szellemben játszik.

- Csak helyzetekig jutott a Honvéd, teszi szóvá az Origo, elismerve, hogy a kispesi csapat "helytállt neves ellenfelével szemben, de mivel helyzeteit nem használta ki, továbbjutási esélyeit nem tudta növelni".

Az MTV híradója bravúrnak értekelte a 0:0-t, akárcsak a Bulvársport. "A Honvéd focizott" - írja az XLSport, a Topfoci szerint "nem bírt egymással a Honvéd és a HSV", míg a Samsung Sport azt emelte ki, hogy a két edző a meccs után a bírón vitatkozott.

A Népszabadság online változata az MTI híre alapján a tényszerű Honvéd-Hamburg 0:0 címet adta, de remélhetőleg Hegyi Iván néhány szóviccel uningolva - a túl nagy falat ez a hamburgert már szerdán elsütötte - a holnapi lapszámban felidézi, milyen volt, amikor a kispestiek sokkal jobb csapata is csúnyán leszerepelt a Vojvodina ellen, a továbbjutással kecsegtető hazai 2:0 után 4:0-s vereséget szenvedve.

Maga a Honvéd honlapja, kincstári optimizmusból "Supka: Meglepetést is okozhatunk" címen közöl írást a meccs utáni edzői értékelésről, míg a tudósítás a "Gólnélküli döntetlen az első mérkőzésen" címet viseli. Szintén tényt közöl a hamburgiak honlapja: "UEFA Kupa-kvalifikáció: 0:0 Budapesten" az írás címe, és természetesen a hamburgiakat tartja esélyesebbnek.

Szólj hozzá!

Címkék: lapszemle uefa kupa supka hamburg honvéd

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr25142046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása