HTML

Labdarugdosgatás

Amit a fociról hazudnak Battonyától Nemesmedvesig, Uszkától Felsőszölnökig.

Friss topikok

Bari kiöltözött - de nagy volt a mellény

2008.07.22. 14:56 Kültelki Mágus

„Valóban elköszöntem a klubtól, s a vezetők igen korrektek voltak velem. Sok sikert kívántam az együttesnek, de úgy tűnik, lesz jobb, külföldi lehetőségem” – idézi honlapján nemzetünk remek sportnapilapja, a mi Gézánk mindennapi betevője Bárányos Zsolt júniusi nyilatkozatát a magyar foci egyik leglassabb léptű és gondolkodású játékosának nyíregyházi kalandjáról.

Lélekben vele örültünk, minél messzebb van ő a magyar focitól, annál jobb az annak, ha ugyan lehet még neki jobb. De aztán hopp, mi történt? A San Marinó-i foci valószínűleg nem volt elég vonzó, Liechtensteinben pedig a Megyeri úti alázás után bizonyára megválogatják, honnan igazolnak, így aztán jött a hír: Bárányos Zsolt hétfőn aláírt a Nyíregyházához.

Bizonyára örömmel fogadják majd a jobb híján választott csapatának szurkolói és a játékostársak is. Gratulálunk, Bari.

1 komment

Címkék: nyíregyháza bárányos

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugdosgato.blog.hu/api/trackback/id/tr8580071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XXLGÉZA 2009.06.02. 10:54:07

pici mágus! merem remélni, hogy olvasod Szpari és PÁPAI szurkolok hozzászólásait a honlapokon és a" Kültelekit"lecseréled Setét Mágusra!
süti beállítások módosítása